Tjolahopp!

Onsdagar är lika med bäst. Vi slutar nämnligen 13.10 då, hur bra som helst. Plus att idag fick vi tillbaka både matte och SO- proven. Och de gick great :) HAAAAAAAPPYFACE!

Nu ska jag in å äta, och sen ska jag slå mig ner med Fysik boken och plugga arslet av mig, prov imorgon. Och så måste jag skriva klart engelskan. Och plugga franska. Men klockan sju drar jag iväg till Onsdagshäng i höjden. Nice!

Jag bjuder på en kul bild från skolan såhär på onsdagseftermiddagen också.



Ha det så bra.
Hejs, /Jen


Mörbultad är vad jag är

Uschamej. Den här dagen har inte varit bra. Skolan var väl helt okej, hade Språkdag vilket innebar inga vanliga lektioner utan istället hade vi till exempel Tagalo, Finska och Ord med histoira. Som sagt, helt ok. Men sen började det jobbiga. Jag blandade ihop dagarna, så jag kom en kvart försent till planeringsmötet med konfaledarna.

Sen bestämde jag mig för att rida när jag kom hem, och det gick bara helt åt skogen. Vi red en ganska lång sväng, jag på Emma och Jesper och Jossan på Quillo. Jag travade bort från de andra en bit. Emma behöver öva sig på att vara utan honom, och på att trava. Hon vill alltid börja galoppera istället (antagligen för att hon tycker att det är mycket roligare och man kommer fortare tillbaka till Quillo då). Så när jag sen vände för att ansluta de andra igen travade vi lite. Jag försökte verkligen vara på alerten och prata lugnande med henne så att hon skulle ta det lugnt i traven, men hon började bara springa fortare och fortare. Till slut vet jag inte vad jag ska göra, så jag rycker i tyglarna allt vad jag kan och strax där på kommer ett vägskäl. Jag hinner inte stanna henne och hon blir tvungen att göra en supertvär sväng. Och vips, så ligger jag där på asfalten. Jag höll fortfarande i tyglarna i alla fall. Och ingen bil kom! Tack gode gud för det. Men nu har jag en grym värk i vänster höft och ett skrapsår på armbågen.

Senare på ridturen ramlar även Jossan och Jesper av Quillo. Han höll på och larvade sig, mest för att det blåste tror jag. Han sparkade bakut två gånger, och de flög av. Då blev jag rädd på riktigt. Jesper hamnade överst som tur var i alla fall. Båda två började gråta, men mest av chock och rädsla tror jag och ingen av de skadade sig allvarligt. Thank god!

Helt galet vad hästarna var tokiga idag. Och jag blev också tokig av deras beteende. Jag måste lära mig att behålla lugnet när det blir sådär, och inte börja skrika och vara "ryckig". Plus att nu blir det till å uppfostra de här hästarna ordentligt! Imorgon börjar jag med Emma. Vi ska nog rida upp till volten och träna. Jag vet redan nu vad jag gör för fel. Jag drar oftast ganska mycket i tyglarna för att få stopp på henne när hon galopperar eller travar väldigt snabbt. Men hon är ju en "gammal" travare så hon är upplärd med att ju hårdare någon håller i tyglarna, dessto fortare ska man springa. Att jag inte tänkt på det förut. Och på torsdag blir det hårdträning med Quillo. Där är det bara att köra på och lära honom vem det är som bestämmer. Syster har ju ridigt henne ett tag nu, och hon är rätt så osäker, så Quillo behöver bara lite hyfs helt enkelt.

Det här blev ett väldigt långt inlägg. Så jag kör på samma taktik som förut, alla som läst allt får en kram.

Godnatt på er!
Hejs, /Jen




Grattis gånger två

Jag kom på att min kära kusin Ida fyllde 18 år igår. Grattis till henne!

Och så fyller ju söta Fanny 15 år idag. Grattis till henne!

Smygreklam



Nej, nu ska jag plugga, och sen ska jag försöka komma i säng rätt tidigt. (Som om jag kommer göra det? ;p) Goodnight everybody. Hejs, /Jen


Var glad så länge det varar

Det här är nog den enda gången Films SK's handbollsdamer kommer leda serien. Passa på att njuta av synen.


En liten att-göra-lista

- Fixa vatten till hästarna
- Tvätta vit-tvätt
- Tvätta lakan
- Skriva engelska- uppsats
- Ta upp potatis
- Städa toan
- Plugga till NO- provet
Dammsuga hallen
- Plugga franskaglosor
- Läsa i min braiga bok
- Fylla på tvål
- Vika tvätt
- Fixa i garderoben
- Planera Ny Generations gruppen
- Fixa naglarna
- Kratta gräs
- Komma på lekar till konfalägret
- Vädra täcken
- Byta lakan

Det har blivit en del gjort idag i alla fall, och det är ju en stund kvar innan läggdags. Men nu ska jag slå mig ned framför TVn ett tag.


Typ hundra flugor i en smäll

Eller en massa onödig fakta i ett och samma inlägg.

Blogg.se är superkonstigt just nu. Eller så är det min dator. Man kan inte förhandsgranska inläggen och det står 'Sidan kan inte visas' typ hela tiden. Det här är mitt hundratolfte inlägg. Och jag har haft min blogg i cirka två och en halv månad så det betyder ju att jag har lagt upp mer än ett inlägg om dagen. Rätt bra tycker jag, om man jämnför med vissa andra. Samtidigt tänkte jag bara berätta en jätteintressant sak, jag har nämligen kommit på (eller Jonas kom på) varför min skärm är så konstig. Det är ju grafikkortet som är gammalt och konstigt. Så nu vet ni det, ni kanske ska anteckna också? Har ni hört Fascination med Alphabeat förresten? Ja, det borde ni ha gjort. Den är med på någon Coca Cola-reklam på Tv tror jag. Hur som helst så tycker jag att ni ska lyssna på den om ni inte redan har gjort det, för den är bra. Enligt mig i alla fall. Och idag spelade jag handbollsmatch för första gången på säkert ett halv år. Vi mötte Upplands Tuna, och vi vann stort. 32-11 tror jag det blev till slut. Men det här var ungefär den enda matchen på hela säsongen som vi kommer vinna. Eller bortamatchen mot de lär vi väl också vinna hoppas jag. Och en sista grej. Jag tycker att det är ganska coolt att jag och Jacob Markström har en gemensam vän på Facebook. Det måste ju betyda att vi typ känner varandra, eller hur?


Aja, nu har jag pratat färdigt. En kram till alla som läste allt. Nu ska jag plugga en stund, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Godnatt alla sötnosar! (Vilket jag lovar att ni alla är!)

Hejs, /Jen


Trött kanske?


Sötis är bara förnamnet

Temys

Jag, Jesper, Jakob och Jossan drack te nu på kvällen och då bad jag Jakob ta fram teskedar. Nog för att jag har många småsyskon, men inte riktigt så många.


Fotbollsinfo.

Gimos herr A-lag åker ur trean, B-damerna förlorade mot Tierp idag vilket betyder att de Gimo hamnar tvåa och inte får stanna kvar i femman nästa säsong också. Men man ska i alla fall vara glad över att dam A-laget går upp i division 2, efter noll förluster i serien! GRYYYYMT var ordet! :)


Tack Colan!


Vissa är ju drygare än andra. Och galnare. Och roligare.

Not good


1-2


Det här är kärlek det!

Jag ska inte klaga på domarn, jag ska inte klaga på domarn, jag ska inte klaga på domarn. Brynäs var verkligen inte heller bra. Eller första perioden ägde de ut Skellefteå, men sen gick det bara utför, tyvärr. Usch och fy. Fast det var i alla fall härligt att vara i Läkerol Arena igen. Vilken stämning säger jag bara! :)


Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Du gör mig lycklig. Varenda blick du ger mig får mig att hoppas. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kan inte låta dig vara. Även om du bara sparkar på mig så fort jag närmar mig dig. Men jag får skylla mig själv. 

Jag saknar dig. Du finns alltid i mina tankar. Men finns jag i dina?

Det är inte som du tror.


Du är hjärtlös

Tack för att du än en gång talar om för mig hur misslyckad jag är. Tack. Tack! Det värmer. Jag är glad att hela världen inte är som du.

Goddag!

Ikväll är det första Happeningen sedan maj. Efterlängtat? JA! Så klockan halv sju drar jag iväg till Furuhöjden och hänger med trevligt folk, kom dit och spela innebandy vettja. Eller om du inte vill spela så kan man ju alltid fika och spela spel istället. Det ska jag göra.

Gårdagskvällen, och natten med för den delen, spenderades i Dannemora. Massor med päronpaj (det var päron vi pallade, inte plommon som jag skrev i förra inlägget) käkades och vi kollade på hockey och Män som hatar kvinnor. Så fruktansvärt äcklig film. Men bra var den.

Nu ska jag gå in och diska, sen blir det tårta eftersom att min kära mamma fyller år idag. Grattis mamma!

Ha det bra!

Hejs, /Jen


Det är bra nu

Torsdag 24 september 2009 = STUDIEDAG!

För min del är det väl inte så väldigt positivt egentligen. Jag måste hjälpa till hemma istället. Men jag fick i alla fall en liten sovmorgon eftersom Lovisa och Lina var så snälla och lät mig sova hos de istället för att åka hem med moppen i mörkret efter Onsdagshäng i höjden. Tack så mycket! :)

Så sedan klockan halv tio i morse har jag putsat fönster och lagat mat. Nu ska jag bara sätta upp nya gardiner och diska, sen ska jag ut och rida. Och ikväll är det handbollsträning, och efter den beger jag mig hem till Mia för att se den efterlängtade premiären för Brynäs. Sen ska vi (+ Sara såklart) palla plommon och se film hela natten. Vi hörs imorgon!

Hejs, /Jen

Dagens fråga

När var senaste gången du grät?

Svar: Precis just nu.

Gud hjälp mig!

It's over

Det här är jobbigare än vad jag trodde. Det är nu man märker hur svag man egentligen är. Men det var verkligen dags att få det gjort, trots alla tvivel. Jag kommer att klara det, jag vet det. Tiden läker alla sår, som man brukar säga. Jag hoppas att det är sant.

Och nu kan jag se på dig med gott samvete igen.
 


Det är nu det gäller

Elfsborg, skärp till er! Det är ju nu ni ska vara som bäst! Ryck upp er grabbar!

Nu ska jag snart försöka plugga, men det är så mycket tankar som far runt i huvudet så vi får se hur det går med det. Jag har i alla fall ätit världens godaste kvällsfika nyss, fil med digestive-kex och sirap. SUUUUPERGOTT! (Typ hur onyttigt som helst, men vem bryr sig) Rekommenderas till alla att prova. ;p

Imorgon väntar skola, dvs matte prov. Och på eftermiddagen fortsätter mitt arbete som konfaledare. På kvällen kankse jag kör mitt första handbollspass för säsongen, vi får se.

Goodnight sunshines!
Hejs, /Jen


My day today

Lugn dag i skolan idag, även fast vi gick ända till tre. Inga super-jobbiga lektioner eller läxförhör. Perfekt start på veckan. På lunchen var Tessi och jag iväg på en promenad i solen, super-trevligt!

Sen jag kom hem har jag hunnit ner med vatten till hästarna, spelat gitarr och ätit. Snart bär det av till Gimo på träning.

Have a greaaaaaaaat monday!

Hejs, /Jen


Ge mig en tolk

Andreas säger:
lycka till

jeniiifer säger:

tackar ;p

Andreas säger:

lugn

jeniiifer säger:

?

Andreas säger:

fel skick

jeniiifer säger:

va?

Andreas säger:

ja skicka fel


Vad är "fel skick" för himla påhittad formulering? Lappiska kan vara svår förståligt, även fast man är van vid den.


Hjälp mig Gud

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vem jag är. Kanske är det dags för en förändring. Vad vet jag. Jag vet ingenting just nu. Jag behöver hjälp.

Hjälp av dig. Speak to me, please.

I love you





Sötare unge finns inte.


Goodnight beautiful

Matchen idag slutade med förlust, 2-1 till Månkarbo. Riktigt surt att förlora sista matchen på säsongen. Jag gjorde målet. Och jag kunde ha gjort ett till i slut sekunderna, jag hade bara till att lägga in den. Men jag missade såklart, som så många gånger förr. Sån't gör mig frustrerad. Usch! Det var iaf en grym laginsats :)


Nog om det. SevenEleven var roligt. Vi lagade mat, lasagne och fruktpaj, smarrigt! Och det gick hyfsat att spela på andakten. Jag är ju inget proffs på gitarr direkt, om man säger så. Men jag gjorde mitt bästa och det är det viktigaste.

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa en bra bok.
Hejs, /Jen


Lördag

Hos hästarna

Jesper: Kan hästar sitta?
Jen: Haha, nej. Men du kan ju prova.
Jesper: SITT! SITT QUILLO! Nej, det går inte.


Nu ska jag sticka iväg på match i Månkarbo. Sen är det SevenEleven. Och JAG ska spela på lovsångsstunden! Ja, du hörde rätt, JAG SKA SPELA GITARR INFÖR FOLK! :o Önska mig lycka till.

Vi hörs.
Hejs, /Jen

Äntligen!

Yes, nu har även jag Spotify! Äntligen hittade jag en som kunde fixa det åt mig. Tack Viktor! :) Nu blir det till å knarka Jars of Clay, Lifehouse och Martin Stenmarck. WIEEEEEEEEHO!


Jag ryser



Så vacker så det finns inte.

Jag blir så less

Om du inte vill ha med det att göra så säg det isället för att låtsas. Det blir inte bättre av att du ljuger. Du lurar ingen. Men jag är rädd att din falskhet kanske gör det omöjligt att fortsätta. I'm sorry, but that's the truth.

Det är inställningen som gör det

På senaste tiden har jag tänkt mycket på vad jag lägger fokus på i mitt liv. Vad är det viktigaste för mig? Och jag har kommit fram till att jag ibland gör saker utan kärlek. Jag gör vissa saker bara för att jag måste, och jag gör som jag alltid har gjort. Jag vill göra allt jag gör helhjärtat, och med hjälp av Gud. Jag vill låta Gud vara en del av allt jag gör. Utan kärlek växer inget.

I Kolosserbrevet 3:12-17 står det:

"Som Guds utvalda, heliga och älskade skall ni också klä er i innerlig medkänsla, vänlighet, ödmjukhet, mildhet och tålamod. Ha fördrag med varandra och var överseende om ni har något att förebrå någon. Liksom herren har förlåtit er skall också ni förlåta. Men över allt detta skall ni ha kärleken, det band som ger fullkomlighet. Låt Kristi frid råda i era hjärtan, den som ni kallades till som lemmar i en och samma kropp. Visa er tacksamhet. Låt Kristi ord bo hos er i hela sin rikedom och med all sin vishet. Lär och vägled varandra, med psalmer, hymner och andlig sång i kraft av nåden, och sjung Guds lov i era hjärtan. Låt allt vad ni gör i ord eller handling ske i herren Jesu namn och tacka Gud fadern genom honom."

Det här är ett bibelord som jag vill bära med mig varje dag, i allt jag gör. Jag vill tänka på andra först, kunna förlåta, ge kärlek till alla människor, hjälpa andra och sätta Gud först i mitt liv. Men det är lättare sagt än gjort.

Idag var jag ledare på innebandyn som kyrkan anordnar varje fredagkväll. Jag kan helt ärligt säga att jag från början inte alls ville åka dit. På Fredax skulle det nämnligen vara "Fångarna i höjden", vilket lät super-roligt. Jag grät, bönade och bad om att jag skulle få åka dit istället, men det hjälpte inte. Mamma gav inte med sig, jag hade ju lovat att hjälpa till på innebandyn ibland. Så jag bestämde mig helt enkelt för att göra det bästa av det. Jag åkte ner till hallen, peppade och busade med barnen på lilla bandyn, sen knöt jag själv på mig inneskorna och var med och spelade en stund med de stora. Och kul var det! Jag hade helt enkelt bestämt mig för att om jag vill att det ska vara roligt, då blir det roligt. Nu ångrar jag mig inte för en sekund att jag tackade ja till att vara innebandyledare!

Men utan inställningen och Guds hjälp hade det inte gått. Om jag bara gjort det halvhjärtat hade det inte gått.

Tack gud för att du ger mig kärlek. Jag överlever inte utan dig.

Fotoboll



Sirius spelar visst fotoboll. Inte konstigt att de ligger så långt ner i tabellen.

Me and the coke



Bara för att vi råkar vara lite coolare än dig.

Blä

Uppe med tuppen bara för att fixa det allra sista på musikarbetet. Wish me luck!

Allt detta plugg

Politik-prov igår, tre franska läxor till idag, ännu en till imorgon. Engelska-verb och musik-uppsats till imorgon även det. Diktanalys i svenska till på måndag. Matte-prov tisdag och onsdag. No-prov om två veckor. Listan kan göras lång.

Jag avlider.

Tjuvlyssnat

Idag på bussen.

Kille 1: Vet du varför Emma inte åkte med bussen igår?
Kille 2: Nej.
Kille 1: Hon stannade hemma, för hennes farbror dog i söndags.
Kille 2: Jaha.
Kille 1: Nu har hon bara en farbror kvar på hennes pappas sida.


Vad jag vet har jag inga farbröder på min mammas sida i alla fall.


Nya bilder

Ahhhhhhhhhhhh, äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen! Nu känner man att hockeysäsongen är på G att dra igång på riktigt :) Biljetterna har släppts, träningsmatcherna har börjat och sist men inte minst, nya bilder har knäppts till hemsidan. Underbart! Jag har suttit och kollat igenom alla spelarbilder, och eftersom att Snyggingen (Jonathan Carlsson) svikit Brynäs och dragit iväg till andra sidan Atlanten måste ju någon ta över hans titel.

Och efter en del funderingar har jag kommit fram till att Jacob Silvferberg är den nya Snyggingen i Brynäs. (Simon Bertilsson är också rätt het). Eftersom att det inte går att ladda upp en bild på någon av de får ni jämnföra själva på brynas.se.



Skratta hur mycket ni vill



Dagen kan bara beskrivas på ett sätt; FLUM!

Vi var iväg till ungdomsmottagningen med klassen idag. Slapp alla lektioner innan lunch. Plus att Livskunskap-läraren var sjuk, så vi hade bara NO, sen slutade vi. Soooft! Så då hann jag hem och rida innan träningen. Och resten av dagen har gått åt till plugg och lek med brorsorna.

Imorgon är det skola, sen rida, sen spelarmöte. Det ska bli skönt med en träningsfri dag! Känns som att kroppen inte pallar med mer stress och hård träninig snart. Tur att fotbollssäsongen snart är över.

Nej, nu ska jag sova, godnatt!
Hejs, /Jen

"För en bra prestation på skoljoggen"



Seriöst, den är ju fejk. Choklad medalj liksom. Men jag ska inte klaga, jag fattar inte ens varför jag fick den.

Jag har världens sötaste lillebror

Jen: Hörru! Ska du inte ta av dig strumporna innan du går och lägger dig?
Jakob: Nej.
Jen: Varför inte då?
Jakob:
Jag måste ju ändå ta på mig de igen imorgon, och det är så svårt att göra själv!

Smart grabb det där. Precis som sin syster.

Åhhhhh!

Det går inte att ladda upp bilder på bloggen, och det stör mig något otroligt!

Jag gillar inte borta matcher

Tjaaa! Idag väntar match borta mot Karlholm med B-laget. Den kommer ta upp större delen av dagen. Men ikväll ska jag försöka pallra mig in till stan och Kulturnatten. Klockan 20 är det nämnligen Peo Thyrén och BIG i Pingstkyrkan, vid St. Persgallerian. Leta dig dit, vettja!

Imorgon är det match med 94:orna, mot Bälinge i Bälinge. Borta matcher är verkligen jobbiga. Om man har match 13, måste man åka redan 11, och kommer inte hem förrän tidigast 16. Då är ju hela dagen borta. Usch. Men jag ska i alla fall försöka hinna rida imorgon också. Och plugga.

Ha en bra helg!
Hejs, /Jen

Hej finne



Två finnar på bild. Den till höger är otroligt mycket mer värdefull!

Misstolkning

Jen: Jag har jätteont i huvudet!

Mia: Du kanske har (h)järnbrist.

Heeeeeeja Gimo!

Ikväll spelar Gimos damer i Upplandscup final på Studenternas kl 19. Be there!

Grattis bästa!

Idag fyller snyggingen till höger 16 år! Stort grattis Ylva! <33


En favorit

Jag är precis hemkommen från Onsdagshäng i höjden. Det blev innebandy lir där idag. Mycket roligt! (Och svettigt!) Kvällen avslutades med andakt och fika. Mys!

Nu ska jag krypa ner under täcket. Godernatter!
Hejs, /Jen

Förresten, jag tänkte bara tipsa om en superkul blogg, egoinas.se :) Kolla in!

Skoljogg och onsdagshäng

Usch, jag är helt slut! Vi hade skoljogg idag, och då skulle vi springa en timme i sträck. Det gjorde jag också, förutom ett par trettio sekunders-pauser på grund av mjälthugg. Efteråt gick vi på tivoli, som idrottsläraren kallade det. Som en liten förtydling kan jag säga ett det fanns olika stationer med bland annat säckhoppning, godisspottning och pilkastning. Rätt så kul faktiskt. Jag ägde ju ut handbollsproffset på säckhoppningen ;p Efter lunch var det vanliga lektioner, eller bara en lektion för våran klass. Vi slutar nämnligen tio över ett varenda onsdag, supernajs!

Nu ska jag ta fram engelskan och plugga lite. Och så måste jag hinna ut på en promenad med hästarna innan jag drar iväg till Alunda på 'Onsdagshäng i höjden'. Det brukar vara trevligt.

Ha en bra eftermiddag, gott folk!
Hejs, /Jen


Man tänker olika

Igår debuterade jag som konfa-ledare. Det var förvånadsvärt roligt. När konfirmadeleverna fick frågan om vad som händer allra först på gudstjänsten i Svenska kyrkan var det en grabb som snabbt svarade:

Man måste ta av sig mössan!

Klockrent svar, och egentligen också rätt. Men klockringning, skulle han ha sagt enligt kantorn.

Skriv en person;

.. som du älskar av hela ditt hjärta -  Jesus

.. som är den smartaste du känner -  hmm, jag känner bara smarta, så alla ;p

.. som får dig att le när allt känns tungt - många,

... som är den omtänksamaste du vet - Lovisa

.. som är en bitch - det låter vi vara osagt

.. som är din älskling -  Ylva ;p

.. som är roligast - Alvis

.. som är osmart - Jag ;p

.. som är den galnaste du vet  - typ jag, Mia och Sara

.. som är den konstigaste du känner - Alla som umgås med mig blir lite smått konstiga ;p

.. som är underbar -  Sara B!

.. som är dum - Elina kan ju vara lite osmart-dum ibland ;p

.. som du kan prata med om allt - My boy

.. som är din barndomsvän - Josefin

.. som du saknar - Sara B <3

.. som betyder mest - Jesus

.. som du har spenderat mest tid me - vet inte,,..

.. som du var dum emot när du var mindre - ojdå, det var nog många

.. som du tycker är snäll - Emma

.. som du har sportat med - ööh, jag kan ju alltid skryta med Peter Svensson i Storvreta ;p

.. som du skulle vilja krama just nu - My boy

.. som du inte har träffat på länge - Sara B

.. som du vet saknar dig - ?

.. som du träffade idag - Alva :D

.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - sängen, haha


I'm not perfect

Jag tror jag måste lära mig en sak. Jag måste lära mig att misslyckas. Eller misslyckas kan jag redan, men det där med att tillåta mig själv att misslyckas jag inte klarar av. Varenda gång jag gör ett misstag blir jag otroligt arg och besviken på mig själv, vilket går ut över andra ibland. Inte bra.

Efter ett litet misstag för ett tag sen sa min pojkvän vill mig:

Du är ju bara människa.

Helt ärligt, jag har aldrig tänkt på det förut. Jag är ju bara människa. Visst, jag vill vara en bra förebild, blablabla. Men seriöst, alla gör fel. Även jag. Och det är fullt tillåtat att göra misstag ibland. Lär dig det, Jen.

Skaffa dig ett liv

Allt jag gör just nu blir bara så fel. Alla beslut, allting, bara förstör. Jag vill så mycket, men gör så lite. Usch, jag hatar mig själv just nu. Jag vill bara väl, men ändå blir allt så misslyckat. Jag orkar inte med en enda motgång till. Hjälp mig.

Varför kan jag inte få vara lyckig, bara för en dag eller så?

Tänk så mycket ett leende kan göra

När jag åkte hem från träningen idag var det en supertrevlig busschafför. Hon hejade glatt och pratade på om lite allt möjligt. Det förändrade mitt humör just den stunden i alla fall. Jag blir så uppmuntrad av människor som är positiva! Jag vill också vara positiv.

Imorgon är det skola, men vi slipper NO:n på förmiddagen. Då kommer räddningstjänsten på besök. Det ska bli intressant. På eftermiddagen hoppas jag att verkaren dyker upp, så att mina hästar får lite snyggare hovar. Och på kvällen är det träning som vanligt. Fullspäckad dag alltså.

Nu väntar sängen, godnatt allesammans!
Hejs, /Jen


Ett litet bibelord bara

Var inte självupptagna och stolta. Var istället ödmjuka och sätt andra högre än er själva. Se inte på ert eget bästa utan tänk på andras. Var så till sinnes som Kristus Jesus var.

Fil 2:3-5

Jag skulle så gärna vilja leva så.


-

Du är så misslyckad så det finns inte. Försvinn,

Ändrade planer

Helgen blev/blir inte riktigt som planerat. Furuvik blev av igår, och SevenEleven likaså. Men tjejkvällen fick skjutas upp på grund av match idag också. Med B-laget, mot Månkarbo. Kl 13, Idrottsgården. Ses där? 

Nu måste jag sticka, vi hörs ikväll.
Hejs, /Jen

Friiiday

Äntligen fredag. Ska snart dra iväg på match, och efter den blir det en sväng ner till kyrkan. Och imorgon ska jag till Furuvik, haha ;b På kvällen är det SevenEleven, och sen blir det filmkväll med brudarna hemma hos mig. Myspys! På söndagen har jag inte så mycket implanerat, men något ska jag väl hitta på!

Det var min helg. Hur ser din ut?

Nej, nu måste jag skynda mig till bussen!

Hejs, /Jen


Skryt-Jen har vaknat igen



Den här hittade jag inne i uppehållsrummet. Trevligt!

Abort?

Vi diskuterade lite angående abort i skolan idag. Personligen är jag ganska så emot abort. Jag skulle aldrig klara av den psykiska smärtan av ett sådant ingrepp. Att frivilligt ta bort en del av min kropp, ett foster, som kommit in i mig helt naturligt, och antagligen av min egen vilja (våldtäkt är det enda jag räknar bort), skulle jag nog aldrig kunna göra.

Man väljer ju oftast själv om man vill ha sex, och om ni inte visste det så ger sex liv. Ett foster/barn kan bli till. Det tycker jag man ska tänka på innan man ligger med vem som helst. Enligt mig ska sex vara något fint och speciellt, och något som man bara gör med någon man verkligen älskar.

Det här var bara lite av mina tankar angående abort och sex. En sak jag vill förtydliga är att jag har full förståelse för alla som väljer att göra abort, och självklart vill jag att fri abort ska fortsätta finnas i Sverige. Skriv gärna in en kommentar om vad du tycker och tänker angående ämnet. Argumentera gärna varför du är för/emot abort.


Brynäs är bäst



Spelade två (?) år i Brynäs och blev bäst. Eller lärde sig i alla fall att göra mål.


Orättvisan i världen är stor

Varför får vissa ha två namnsdagar, och andra ingen?