Viktigt meddelande

Du. Du har väl inte missat att det är Go! i Alunda, Furuhöjdskyrkan, i helgen. Ny Generation som anordnar, du vet. Och om du inte vet, kila in på deras hemsida http://www.nygeneration.se/ eller hör av dig till mig.

Tjingeling!

Man blir som man umgås


Alva: Var lägger man på?

Det är ju såååå ooootroligt svårt att se vilken som är 'lägga-på-knappen'. Jag älskar att jag har vänner som ligger på samma nivå som mig själv.

Made to love - TobyMac



Det här är sommar 2010 för mig.

Otaggad

Fy. Nu känns livet tungt. Vill bara gå och lägga mig i ide och inte kliva upp förrän nästa sommar och bara glömma allt som tynger mig just nu. Godnatt.

Vad ska jag göra?

Galet med beslutsångest. Ska jag gå kvar på min linje, eller byta? Vad är bäst? Vad passar mig? Vad vill jag jobba med? Vad vill jag med mitt liv? Vad vill Gud att jag ska göra med mitt liv?

Fyäckel vad det här är svårt. Blä. Hjälp. Hejs.

Vet ni vad?

- Nu rycker jag upp mig! Det blir en blogg i alla fall. Men en mer seriös blogg. Mindre flams, mindre "Hej, idag har jag..." Istället tänker jag försöka ta upp viktiga saker. Vad nu det kan vara för någonting. Vi får se. Men då vet ni i alla fall.

För övrigt började skolan idag. Och det kändes... fel. Mer om det senare. Sköt om er, vänner!

Godmorgon

Jag har bestämt mig. Eller rättare sagt - jag tar ett break. Så vi hörs en annan tid. Jag kommer nog tillbaka, men frågan är bara när. Hejs,

Nej

Ingen bra dag. Jobbade på förmiddagen. Sen kom ett ösregn, så vi kunde inte fortsätta. Så sen dess har jag packat, slappat på sängen på grund av huvudvärk och magont, spelat spel med mor och Jakob och sen suttit här. Så fruktansvärt ovärt. Hejdå.

Hej igen

Jag är hemma. Men bara så att ni vet så överväger jag att lägga ner bloggen. Eller åtminstone göra om den lite, till en mer seriös blogg. Som tar upp seriösa saker. Jag har kommit på att det finns viktigare saker här i världen än att sitta och blogga. Så vi får se hur det blir.

Hursomhelst - jag har haft det sjukt bra på semestern. Känslan går inte att beskriva. Tack alla för två underbart bra veckor!