Rekord

Jag vaknade klockan tjugo över elva idag. Tjugo över elva! Så länge har jag nog aldrig sovit förut.

Dalagården 2009 - Sakna!


Ingen kan nog missa att jag har en stor rumpa.

Everything - Lifehouse

Find me here
And speak to me
I want to feel You
I need to hear You
You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again

You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this
(Ahh Yeahhh)

You calm the storms
And You give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fall
You steal my heart
And You take my breath away
Would You take me in
Would You take me deeper, now

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this

Cause you're all I want
You're all I need
You're everything, everything
You're all I want
You're all I need
You're everything, everything
You're all I want
You're all I need
You're everything, everything
You're all I want
You're all I need
Everything, everything...

When how can I stand here with You
And not be moved by You
Would you tell me how could it be
Any better than this

Oh And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better any better than this

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this

Would You tell me how could it be
Any better than this....

Så himla bäst


Gimo IF F94 2009

Imorgon

Imorgon, då kommer världens snällaste kusin hit. Imorgon, då är det Happening. Imorgon, då hoppas jag på att jag är frisk.

Jag älskar Johan Harju

Jag är beroende av intervjuerna med Johan Harju på LHF's hemsida. Kan inte sluta skratta. Han är så fruktansvärt söt. Han ler och kollar in i kameran varannan sekund. Hade det inte varit för att man skulle kunna tro att vi var tvillingar hade jag försökt fånga hans hjärta för längesen. Synd bara att det inte fungerar att lägga upp bilderna på honom som jag fixat. Då skulle ni förstå mig.

Johan Harju, kom tillbaka från Ryssland eller var det nu är du bor någonstans. Jag saknar dig och dina intervjuer. Jag saknar ditt leende och dina blickar. Det enda jag inte saknar är dina mål mot Brynäs.

En femårings tankar

"Mamma, vad gör tandfen med alla tänder?"

Det har skett ett under

Min bror har startat en tvättmaskin. Och han hängde den till och med! Sen att det mest var hans kläder med (trots att jag alltid tvättar hans kläder också) behöver vi ju inte nämna...

Abstinens

Det värsta med att vara sjuk är att man inte orkar och inte kan göra någonting. Jag som är van vid att ha fullspäckat schema hela dagarna har mest legat på soffan de senaste 48 timmarna. Det är hemskt, enligt mig.

Igår hände förresten en ganska obehaglig sak. Jag gick runt lite hemma, och plötsligt blir jag otroligt illamående, så jag går bort mot toaletten. Då känner jag hur allting blir helt svart och hela världen börja snurra. Det slutar med att jag kastar mig mot golvet, för att inte svimma och slå i huvudet eller något. Jag antar att det berodde på att jag inte ätit särskilt mycket under dagen, och att jag hade nästan 40 graders feber. Men nu börjar jag i alla fall bli lite piggare. Jag har varit feberfri i stort sett hela dagen, men halsen är fortfarande inte helt okej.

Imorgon tänker jag i alla fall bege mig till Alunda för att fixa ID-kort och bankomatkort. Och kratta löv, om jag orkar. Och kaaaaaanske rida, om jag känner för det.

Nu ska jag gå in och kolla på Tv, hejs!

Gör mig frisk, tack!

Äckel hosta. Äckel illamående. Äckel feber. Äckel yrsel.  

Blä för feber

Jag hatar feber. Jag hatar feber. Jag hatar feber. Speciellt mycket hatar jag att ha det när det är lov.

Yes, äntligen!

Magnus Kahnberg, äntligen får han in pucken! Och Jörgen Sundqvist med! Great, säger jag bara. Ännu bättre hade det varit om jag inte hade haft feber, för då hade jag förhoppningsvis suttit i en tv-soffa i Stavby och följt matchen på det viset istället för att lyssna på två inkompetenta radioreportrar som inte ens kan uttala Niclas Andersén rätt. Det är sorgligt. Nu ska jag ta och gå och lägga mig, så att jag orkar upp klockan halv sex imorgon igen. Frisk och kry får vi hoppas att jag är också. Godnatt!

Lite lagom död sådär

Klockan ringde halv sex i morse, så det var bara att pallra sig upp även fast halsen sa ifrån och ryggen värkte. Sedan dess har jag satt snökäppar. (Ni vet såna där blåa eller oranga längs vägarna.) Så nu sitter jag här med ännu värre halsont och ryggvärk. Lite feber har jag också, men det jag tog en alvedon nyss, så det är bättre nu. Men det blir en slapp måndagseftermiddag för min del. Jag ska försöka laga Emmas vintertäcke och sticka klart min halsduk. Och sen så kanske jag läser lite. Hur som helst, vi hörs!

Det gillas

Happyface på att jag hade 19 unika besökare idag :) Det gillas! Nu ska jag sova, ska nämnligen upp fem i morgon bitti för att jobba. Men som tur är sov jag rätt mycket i natt. Man fick ju en timmes extra sömn pga av att vintertid börjar. Det gillas. Aja, godnatt!

Snö är bäst

Far åt skogen med allt regn, jag vill ha snö! Snö i massor ska det vara, så gärna lite mer än vad det är på bilden.


Angående Skellefte Kraft Arena och SAIK

Andreas säger:
he va så trångt så jag fick typ knappt upp telefon under match

jeniiifer säger:
ja, så liten arena som ni har så är det väl alltid så?


Top 3

  

Brynäs tre snyggingar, som jag förövrigt 'träffade' idag. Synd bara att de inte levde upp till mina förväntningar och ledde laget till en vinst. Men en poäng är alltid något.


Crazy kids


Riktiga coolingar det här. Kolla in Elina i bakgrunden.

Fotbollsfesten i bilder och ord

Fotbollsfesten var väl helt okej. Inte supergod mat, men rätt så trevlig stämning. Lite för mycket alkohol tycker jag bara. Här kommer några suddiga och mörka bilder också. Ni får gissa vilka det är på de, för jag orkar inte skriva under. Nu ska jag sova. Godnatt!


Jespers hemma gjorda skidor


Egentligen tänkte han spika fast skorna, fast jag sa till honom att knyta fast de istället. Och det där bak är en säkerhetgrej enligt honom själv.

Mycket på gång

Ja, det är rätt mycket på gång just nu. Därav otroligt dåligt med uppdatering. Men hur som helst, nu har jag i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig ikväll (!) Fotbollsfesten! Det blir en tubklänning, lånad av världens bästa Elina. Nästan allt jag ska ha på mig är lånat av Elina. Strumpbyxorna, väskan och behåbanden är även de Elinas. Och skorna är Saras och baleron (stavning?) är Mias. Haha. Behöver jag säga att jag har världens bästa kompisar!? <33

Nu måste jag fortsätta (eller egentligen börja) jobba matte. Önska mig lycka till inför ikväll, jag är super-nervös! Pusssss

Tummen upp

Denna dag har varit väldigt bra, även fast det var en tisdag. Tisdagar brukar vara mina otursdagar annars. Men som sagt, idag var det tvärtom. Jag var ju med och hjälpte till att dela ut rättvisemärkt fika i Kyrkan Hus vilket var otroligt roligt och mysigt. Vi var några stycken som stod utanför Ica och Konsum timmen innan och informerade om fikapausen, och flera av dem vi pratade med dök upp. Det gjorde mig glad! Jag tycker om att göra skillnad i samhället, och tackvare att de kom på denna lilla fikastund blev de informerade om Fairtrade. 

Hoppas att också ni har haft en trevlig dag. Nu måste jag sova, gooooodnatt! <3

Kom och fika rättvisemärkt!

Idag mellan klockan 15 och 16 kan du komma och fika rättvisemärkta bullar och dricka rättvisemärkt kaffe, te, saft och choklad i Kyrkans Hus, Österbybruk. Helt gratis! :p Välkommen!


Asgarv

Jag står och byter om till pyjamas, och tar i samma veva av mig behån.

Jakob: Varför tar du av dig behån för?
Jen: Det är så oskönt att sova med den.
Jakob: Jaha.

En stund senare.

Jakob: Det ska jag berätta för min fru sen när jag blir stor.
Jag: Vaddå?
Jakob: Att det är oskönt att sova med behå.

Att ha små syskon kan vara det roligaste som finns. Speciellt när de är fem år. Det säger så roliga (och kloka!) saker.

Hur som helst ska jag gå och lägga mig nu. Godnatt!

Jag har bestämt mig

Jag ska på fotbollsfesten i alla fall. Så nu måste ni hjälpa mig med outfiten, för jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Heeeeeeeelp!

Beslutsångest!

Åhh, jag vet inte om jag ska gå på fotbollsfesten på fredag. Motargumenten är: Det kostar 150 kronor. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Jag vet inte om jag vågar, jag känner ju inte alla sådär superbra. Förargumenten är: Det är kanske värt de där 150 kronorna. Man behöver inte ha på sig något avancerat. Simon har lovat att jag kan ju alltid snacka med han om jag inte hittar någon att prata med. 

Hur som helst, om jag ska gå jag behöver hjälp! Vad ska jag ha på mig? Jag är sämst på sån't här. Simon sa att man kunde ha jeans på sig om man vill (det var folk som brukade det). Alva ska ha på sig en 'vanlig' kjol och en tröja. Så det funkar ju också. Eller så kan man ha balklänning, för det var det också vissa som skulle ha. Men det känns inte riktigt som min stil.  Har ni något tips? Vad är bäst? Kjol, jeans eller balklänning? Det lutar åt att det blir Alva's förslag, något som inte är för avancerat. Men som sagt, berätta gärna vad DU tycker. Tack på förhand.

Dagen har hittills både varit bra och dålig. Jag sov ju som sagt i Furuhöjden, och klev upp klockan tjugo över sju för att göra frukost åt barnen. Sen var det gudstjänst och då skulle ju såklart alla barnen sjunga och berätta om Hajken. Efteråt var det fika, och det var trevligt. Förlåt för alla konstiga sms som du fick Alva, men skyll på Simon :p Nu till det dåliga som hänt idag. Efter fikat åkte jag hem med moppen. Men den stannade med en kilometer kvar, så jag fick dra den hem. Super-roligt, tack gode gud för det! Eller inte.

Nu ska jag in och äta, pusshej <3


I'm tired

Jag är så sjukt trött. Sov ca 5 oroliga timmar inatt pga regnet och blåsten. (Hästarna stod ute). Men jag klev upp kl sju och tog in de, så det löste sig. De dog alltså inte.

Under dagen har jag hunnit fixa i ordning "boxar" till hästarna att ställa in de i vid oväder, kollat på häst-harvning och badat i Gimo. Nu sitter jag i Furuhöjdskyrkan. Jag är nänmligen ledare på Höjdarhajken. Super-roligt med en massa söta ungar. Egentligen borde jag sova nu, men jag orkar inte pumpa upp min madrass. Och nu klagar Fia också. Så det är väl dags att gå och lägga sig då. Jag ska ju upp om sju timmar. Frukostfixare vettu. Godnatt på er!

Jag blir så less på dig

Du klarar ju inte ens av det folk tar för givet att du ska klara av. Du är seriöst helt sämst. När du till och med gör dig själv besviken, då är det illa. Snälla gode gud, hjälp mig.

Mia's och Jen's humor

Haha, kolla in det här. Tryck på länken och välj "Inför Linköping och Färjestad". Spola fram till ca 1.59 om ni inte orkar kolla på hela klippet. Då får ni se en rolig sak. http://bif.hockeyligan.se/main.aspx?level=reportage

Skalman


Bara för att jag hittade otroligt coola plåster i sjukvårdsväskan

Dåligt med uppdatering, jag vet

Men det är faktiskt så att jag råkar ha ett liv. Ett ganska stressigt liv. Så det har varit träningar, matcher och hästar om vartannat den här veckan. Och då kommer bloggen i kläm. Sorry. Men jag tror du överlever va?

Idag ska jag fixa lite saker här hemma, sen drar jag iväg på Fredax för första gången på evigheter. Ha en bra fredag, vänner!

Hata blåsten

Seriöst, jag blåser iväg. Jag som hade tänkt rida idag. Jag måste rida idag. I denna blåst. Usch och blä. Livet får ju inte vara för lätt.

Wow

Sjutton unika besökare här på bloggen igår. Det är nytt rekord. Coolt! Men det är ju bara dig som jag kan tacka. Hoppas du fortsätter att titta förbi lite då och då. Ha en bra dag! Själv ska jag tillbringa eftermiddagen med en väldig massa plugg. Egentligen hade jag tänkt rida också, men det blåser så fruktansvärt mycket, så det blir nog inget. Ikväll är det handbollsträning också. Plus att jag ska hinna dammsuga innan det. Det är väl bara att sätta fart då. Vi hörs! Puss

Jen är störd och dum i huvudet

Nu vet ni det. Som om ni inte visste det redan. Aja, livet är som det är. Och jag tänker inte ge upp. Men jag skulle behöva lite söt uppmuntran. Tack.

Från en sak till en annan; är det blogg.se som är segt som en snigel på alla datorer, eller är min piss-dator ett undantag? Det är fruktansvärt irriterande i alla fall.


Gaaaaaaaah

Usch, det är en del att göra just nu egentligen. Mycket plugg, plus att jag måste fixa en del med hästarna. Men istället för att göra det sitter jag här. Inte bra säger jag bara. Det ger mig ännu mer ångest än vad jag redan har. Så nu måste jag börja jobba. Jag börjar med att skriva en att-göra-lista:

- Plugga inför engelska provet
- Läsa i genom anteckningarna till Idrottsprovet
- Väga höbal
- Rida
- Kolla i ladan
- Gå på promenad
- Lyssna på radiosporten
- Läsa i genom HK-läxan
- Kika i genom SO-anteckningarna
- Plugga NO x2
- Skriva om konfa-lägret

Just nu är jag barnvakt också, så det gör det ännu svårare att få något gjort. Här kommer en liten hälsning från de två små vilddjuren; 8hhjäasu /Jakob jklgjidioufiifidiifuiuiguteuiutoi /Jesper

Nu ska jag se till att få den här listan gjord. Hejs.



Bilder från gårdagen

Titta och njut. Men jag insåg just att jag inte hade särskilt många bra bilder. Hoppas ni överlever!





Nu ska jag in och prata med mamma en snabbis. Sen ska jag sova, godnatt!

Japp

Så här ser mina knän ut efter lite innebandy. Och ännu värre blir de på handbollsmatcherna. Bilden är upp-och-ner, bara så ni vet.


Godmorgon världen

Tänkte bara berätta att jag börjat läsa Shyssta bananer nu och jag sitter som fastklistrad i den. Superbra bok, verkligen! Jag har inte hunnit så långt, men hittills har Harriet Lamb berättat om bananplantager i olika länder, och om hur människor blir sterila, tappar naglar och föder barn som är missbildade (och tillslut dör) pga av kemikalier som bananerna besprutas med. Hemskt! De får inte heller skäligt betalt och är inte informerade om att kemikalierna är farliga.

Längst bak finns även tips på vad man kan göra för att förändra detta. Mycket inspirerande!

Nu ska jag sticka iväg til kyrkan. Ha en bra dag allesammans! /Jen

Dagen

Det blev varken 30- årskalas eller TV- tittande i någons soffa idag. Istället hjälpte jag till med korna hela förmiddagen, bara för att få kolla på hockey i Läkerol Arena. Men det var det värt. Vinst med 4-0 mot Luleå med bröderna Abbott i spetsen är inte dåligt. Lite fina bilder från matchen får ni kanske imorgon.

På tal om imorgon, så jag har handbollsmatch klockan 12.45 imorgon. Det ska bli kul! :) Utöver den tänker jag försöka hinna gå i kyrkan, rida och se på TV.

Ha det bra och sovgott nu! Hejs

Jag är cool, bara så ni vet.

Eller egentligen är det min bror som är cool. Han ska faktiskt vara med i SM. Aja, det är i svarvning, men det är coolt i alla fall. Han har till och med blivit intervjuad av UNT. Artikeln var med i dagens tidning. Status va?

Hos korna

Korna står och råmar. Jakob råmar tillbaka.

Jen: Jakob, vad gör du?
Jakob: Jag säger till korna att hålla käften!

Vem har lärt honom att säga sådär fula ord? :p

Schyssta bananer

Jag har fått en ny bok av min mamma. Schyssta bananer heter den, och den handlar om Fairtrade. Längtar redan efter att få sätta mig ner och börja läsa. En liten recention om boken kanske kommer upp här på bloggen när den är färdigt läst, jag får se.

Aja, nog om det. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska i alla fall städa och tvätta lite på förmiddagen, sen åker jag kanske iväg på 30- årsfest. Efter det blir det antingen Brynäs- Luleå live i Läkerol Arena, eller fotbollsmatchen i någons TV- soffa. Vi får se. Nu ska jag i vilket fall som helst sova, eller åtminstonde läsa lite i min nya bok. Puss

Man kan ju inte vara bäst på allt



Så här slutade Othello matchen mellan Simon och mig. Behöver jag säga att jag INTE var vit?

Miljövänlig och smart

Jesper: Men ska inte slänga papper i brinn-soporna.
Julia: Ska man inte?
Jesper: De ska man lägga på återvinningsstationen så att barnen får pengar.

Det ger mig panik

Igår morse fick jag ett sms som löd såhär: Hej det här e mitt nya nr *(numret)*

Hallå, skriver man inte vem det är ifrån, eftersom att man även skickade meddelandet från sitt nya nr? :o Det finns ju inte ens på eniro. Och är man så snål som jag skriver man inte och frågar heller. Nu undrar jag i alla fall vem det är! Usch! Hahah. 

Men, nu måste jag skriva klart min engelska och plugga lite franska. Goodnight everyone!

Ps. Sökte på hitta.se lite senare och hittade ägaren av numret :) Nu kan jag sova lugnt. Ds.

Jag tycker om dig i alla fall

Idag är det Internationella mobba Mia- dagen. Men ta det lugnt, Mia. Det kommer en mobba Jennifer- dagen också.

Håll mig hårt eller släpp mig helt

Jag klarar inte av någonting mittemellan. Du är för fin för mig.


Stress

Så stavas mitt liv just nu. Jag ska alldeles precis ut och rida, för sen ikväll vid sju är det onsdagshäng. Och så måste jag hinna plugga inför franska provet imorgon. Så jag måste dra, hejs!

Jag orkar inte

Avskaffa alla tisdagar. Nu. Tack. Allting blir bara fel på alla tisdagar nu för tiden. Jag orkar inte. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra. Det känns som att jag försöker och försöker, men alltid så blir någonting fel. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Men jag vägrar ge upp. De betyder för mycket för mig. Jag behöver lite stöttning i detta. Tack.

Mat gånger tre

Har ni tänkt på en sak? På måndagar går det tre matprogram direkt efter varandra på Tv4. Först är det Halv åtta hos mig klockan 19.30, sen klockan 20 börjar Cook along (heter det så?) och tillsist Matakuten klockan 21. Det är lite sjukt tycker jag. Eller lite långtråkigt i alla fall.

Yeye

Dagen har bestått av skola, mat och ridning. Nu ska jag se TV, plugga och vara barnvakt. Bra att veta va? :) Hejss

Jadu

Idag när Julia var på affären med J&J, fick de varsin tuggummi-påse. Gissa vilken Jesper valde? Jo, den rosa såklart! Samtidigt köpte de också nya plåster. Och vem var det som ville ha Hello Kitty-plåster? Just det, Jesper. Man kan ju inte annat än att le.


Du är bäst!

Grattis tjejen! 



För er som inte vet det, så gick Elina vidare med Upplandslaget. Hon är alltså en av de 25 bästa handbollsspelarna födda 1994 i Uppland. Hon är grym. Och snäll.

Eat a kanelbulle

Idag är det kanelbullensdag. Här kommer lite bilder från torsdagens HK-lektion då det bakades mumsiga bullar.


Som förväntasfulla barn på julafton


Söta polare man kan ha då,


Yee, vi är coola vi


Goda och fina blev de

Nu ska jag läsa lite och gå ut på en promenad och sen ska jag iväg på filmkväll i Örbyhus. Vi hörs, gott folk! puss


The helg

Konfirmationslägret var riktigt roligt. Jag var ju då ledare, så jag fick köra i säng alla ungar på kvällen och säga till när det var matdags osv. Och så hade jag hand om lekarna. Som sagt, kul var det. Konfirmanderna är så mysiga och snälla också, vilket gör det hela ännu roligare :)

Hem från lägret kom jag klockan fyra idag, men då bara åt jag och bytte kläder. Sen begav sig våran familj av på "grannfest" hemma hos en TV-kändis. (En som är med i Bonde söker fru). Det var en trevlig tillställning. God mat var det. Och TV-kändisen var lite lagom skojsig så där. Bland annat så lurade hon alla gästerna att Tv4 skulle komma. Snacka om att man hann bli lite skraj innan man förstod att hon skämta. Haha.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och fixa en överraskning för mor min. Och så ska jag ha ett litet vittnesbörd/läsa något ur bibeln på gudstjänsten. Måste förbereda det med. Godnatt sötnosar!

Bad update

Nu har det både varit och kommer att vara dålig uppdatering. Mycket plugg och konfirmationsläger är några av anledningarna.

Nu vet ni det. Hejs.

Jag motstå allt, förutom dig

Varför kan ju inte bara flytta härifrån så jag slipper se ditt vackra ansikte. Du tror du vet det mesta om mig, men sanningen är att jag har ljugit. I'm in love with you.