Filosof - Jen

Jag tänker alldeles för mycket, och värre blir det när jag är trött. Var ute och gick en promenad idag. Det var underbart och jobbigt på samma gång. Jag blir tokig på alla dessa funderingar som aldrig får ett slut. Men det är fantastiskt skönt att bara gå, och tänka och prata med Gud. Det borde jag nog göra oftare. 

Nu ger jag upp för dagen, sätter igång "Allt flyter" och kryper ner under täcket istället. Hej.

Välkommen hem!

Så här blir det visst efter en vecka i fjällen med nya människor.



En timme senare:




Ibland undrar man bara

Vad gör du? Är det här verkligen rätt? Vad vill du egentligen? Varför kan du inte bara lita på att det kommer att bli bra? Varför, varför, varför? Varför gör du det värre än vad det är, Jennifer?

Jesus, jag ber, gå på vattnet med mig.


@ home

Nu är jag hemma. Och jag lever. Hurra. Men jag är trött. Mycket, mycket trött. Måste fixa lite saker, sen blir det nog till att vila. Jag behöver verkligen vila, och tänka, efter att ha kört på för fullt i en vecka. Hörs, godnatt.

Ja, jag är trött

För första gången på länge snoozade jag minst tre gånger, plus att jag ställde om alarmet två gånger. Så blir det när man inte ens sover tio timmar på två nätter. Men det var det värt. Det blir till att sova på bussen idag.

Nej, måste packa klart nu. Vi får se om jag överlever veckan. Ni kan ju be en bön eller två för mig och alla andra på lägret. Pusshej.

Bra helg

Som rubriken säger: helgen har varit bra, mycket bra. Nu ska jag sova, ska upp halv sju för att packa det sista inför avresan mot Idre. Vi hoppas på en härlig vecka där uppe. Kommer inte uppdatera bloggen eller kolla facebook något under denna vecka, så är det något så finns jag tillgänglig på mobilen. Ha det bra!


God förmiddag!

Dagen ser ut att bestå av hästhagsbygge, födelsedagsfest och lördax. Det blir fint det. Ha en trevlig dag!


Efesierbrevet 6:10

Hämta nu styrka hos Herren, av hans oerhörda kraft.

Good work!

Österbyskolans tjejer kom tvåa i skolcupen i inomhusfotboll. Om du säger att du inte är förvånad lovar jag att du ljuger.

Jen - sova? Neje...

Jag hade sovmorgon idag. Egentligen skulle jag kunnat gå upp halv åtta, men jag hade klockan på sju. När tror ni jag vaknade då? Jo, tjugo över sex! Det är tidigare än vad jag brukar gå upp i vanliga fall på fredagar. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Min kropp vill helt enkelt inte sova.

Loooov!

Känns fruktansvärt bra att ha bildredovisningen gjord, nu behöver jag inte bry mig om den mer. Skönt!

Nu skulle man nästan kunna säga att jag har lov. Imorgon slipper jag skolan, ska till Östhammar och spela fotbollscup istället. Great. På eftermiddagen ska jag försöka hinna stolpa klart hagen. Känner mig lite stressad, ska vara klar med den senast lördag. Det måste gå. Aja, sen på kvällen blir det till att packa inför Idre-resan, och kanske mysa framför någon bra film.

Hadebrahörshej.

Help me

Jag hatar den här datorn. Förut sparade den inte mitt arbete, så jag fick skriva om hälften. Och nu hittar den inte mitt usb. Åh, jag hatar det här. Fungera nu, tack.


Hata bild

Gör mig glad, redovisa mitt bildarbete om René Magritte istället för mig imorgon. Jag orkar inte. Häng mig. Jag hatar bild just nu.


Middag

Tur för mig att det blev en halv smörgåstårta över efter kd's årsmöte. Middagen är räddad!


Undra varför liksom

Fick ett sms av Simon inatt.

"Hehe. Mads Hansen utvisad, då gör Kanada 1-0"

Självklart, min loverboy var ju inte på isen.

Ärlighet varar längst

Hellre att någon visar mig den hemska sanningen än att jag fortsätter att tro på den vackra lögnen.

Den kissande hunden


Ja, jag och Mia har bra humor, ja!


Man kan ju hoppas

Jag har tänkt på en sak. Jag har två gånger blivit taggad som "smartaste vän" i ett mina vänner-foto på facebook. Ska jag tolka det som att mina vänner har otroligt tröga kompisar, eller är jag smart på riktigt? Jag väljer att tolka det som att jag är smart på riktigt.

Grattis Andreas!

Idag fyller världens bästa kusin 17 år :) Grattis!


Awesome god - Michael W. Smith


Me like

Familjen annorlunda måste vara historiens roligaste, gulligaste och bästa program. Så det så.

Happyface

Det har helt klart varit en bra dag idag. Visst, vissa saker vet man inte om man ska skratta eller gråta åt, men det är väl bara att kämpa på. Annars flyter livet på rätt bra. Hoppas bara inte att jag tagit ut glädjen i förskott. Jag vill inte bli besviken. Jag är trött på att bli besviken.


Underbart!

Hästvakt - fixat, bräda - fixat. Lusten att åka på läger har också kommit. Så nästa vecka slipper ni mig här. Wiiiiiiiiieho. Idre, här kommer jag.


Livet får inte vara för bra

Varför är det alltid så att bussen som alltid brukar vara sen inte är sen när man för en gångs skull hoppas det? Underligt...

Tack! :)

Ingen har väl kunnat missa att jag har ny bloggdesign, ett stort tack till Stina som fixade det. Jag är supernöjd!


Omänskligt

Detta är en prövning utan dess like ...

Segaste dagen på länge

Rubriken säger allt. Visst, har hänt en hel del saker idag. Var i kyrkan, åt hamburgare, kollade på innebandy, var i kyrkan igen. Så dagen har väl egentligen varit helt okej, men.. ja. En vecka. Jag säger bara en vecka.

ANDREEEEEAS!

Om du nu vägrar att fixa din msn kan du väl åtminstonde skaffa facebook. Har man inte facebook, finns man inte. Så skaffa det nu. Jag saknar ju att prata strunt med dig halva nätterna.

Jag ignorerade faktiskt

Jag har hittat en grupp på facebook som passar mig perfekt. Att lägga brösten till rätta är ju det bästa som finns.


Beslutsfattning

Att fatta beslut, det är jag sjukt dålig på. Jag har en massa saker som jag måste göra något åt snart, annars blir det som det blir. Och det vill jag inte. Jag vill bestämma mig.

Till exempel så har jag bara två kronor kvar på kontantkortet. Jag skulle ju kunna fylla på med en hundring, så var det problemet löst. Men då skjuter jag bara upp problemet, så jag borde egentligen bestämma mig redan nu. Frågan är: ska jag byta, till något billigare och bättre? Och vad är billigare? Vad är bättre? Vad ska jag välja?

Åh, jag blir galen!


Heeejs

Måste skynda mig att fixa mig nu, ska iväg på konsert i Örbyhus om en kvart. Det blir nog bra. Hoppas att ni också får en bra lördagskväll!


Full fart

Efter att ha haft vinter-OS, tränat fotboll och simmat är min kropp rätt trött. Men inte slappar jag för det eller, nu ska jag bara fylla på med lite ny energi i form av en (läs tre) hamburgare, sen sticker jag ut och rider en sväng.

Kvällen

Har varit på middag och curling med fotbollslaget ikväll. Kul var det, men curling är nog inte riktigt min grej tror jag. Nu måste jag sova om jag ska orka upp halv nio imorgon för att åka till Gimo för att leka/träna. Godnatt!


Ohyeah!


Alvis


Jag instämmer

Att visa sin svaghet fordrar stor styrka
Att erkänna sin feghet kräver stort mod

Amazing love


Vem vågar?

Vem vågar en gång kasta sig utför?
Vem vill bli puttad ut från en kant?
Vem vill ta steget, det stora, som slutför?
Vem vågar titta där klippan är brant?

Kallas det mod att slänga sig handlöst?
Vem kan tro att vingarna bär?
Är det en avgrund där fallet är chanslöst?
Vem tror sig veta vad meningen är?

Vem vågar hoppa, vem vågar stanna?
Vem tror att allting blir som det bör?
Vem vågar sköljas ur livets kanna?
Vem håller ut handen, där, nedanför?

 - Annelis Johansson


I'm back

Jag vet att ni har saknat mig otroligt mycket. Jag har i alla fall saknat att skriva, så jag kör på igen.

Dagen har inte varit speciellt lyckad. Skrev nationellt prov på förmiddagen, det gick väl sådär. Och på eftermiddagen har jag ridit. Det gick riktigt uselt! Först ville inte Emma bli fångad så jag fick jaga henne i en halvtimme innan jag fick in henne. Sen var hon superduperjättepigg när vi skulle rida, så jag höll på att bli galen på henne. Eller rättare sagt, jag blev galen på henne. Jag vet inte vad jag ska göra, hon håller ju på sådär hela tiden numera. Jag blir tokig! Hjälp, tack.

Nu ska jag lyssna på Amazing love för att försöka bli på bättre humör innan jag tar tag i allt som måste fixas. Ska försöka hinna plugga, städa, baka, fundera lite angående NG-gruppen och lite annat smått och gott innan dagen är över.


Hörs, pusshej

Jag har kommit till insikt. Bloggen får ligga nere ett tag. Inte någon längre tid, men en vecka eller två kanske. Jag måste få tänka igenom saker och ting, noggrant. Jag behöver bara vara Jennifer ett tag. Så länge så finns jag på Facebook. Och på mobilen. Och i verkligheten.

Men som sagt. Jag ska bara vara Jennifer nu. Inte Jennifer-som-strävar-efter-att-bli-perfekt, utan riktiga Jennifer. Jag behöver det. Jag kan inte alltid spela stark. Even the best fall down sometimes.


Tänk att stå ensam kvar

Nej, Jennifer, nu får du ge dig. Vi har alla våra fel och brister. Lita på att det blir bra istället. Gud är med dig.


Nytt rekord!

Haha! Nytt rekord i Chatten, 52 stycken. Häftigt!

Love is sacrifice

Hemma igen. Helgen har varit lång, men ganska lyckad.

I fredags spelade jag innebandy, sen kom två coolingar hem till mig och kollade film. Igår fixade jag lite här hemma, sen drog jag iväg på hockey med brudarna. Efter det hade vi, (jag, brudarna och coolingarna) filmkväll igen. Trevlans. Idag drog jag iväg till Alunda tidigt imorse på gudstjänst. Sen var vi kvar i kyrkan ett bra tag innan vi åkte hem till Simon för att kolla film. Det tråkiga var ju bara att jag inte hann se färdigt filmen. Sån't är livet.

Sticker ut och fixar i stallet nu. Sen blir nog lite plugg. Fast jag är sjukt trött. Så prata inte med mig om du inte är beredd att få ett grinigt svar. Jag kan bli lite uppkäftig när jag är trött. Bara så att du vet.

Film

Ska kolla på film nu igen, för ovanlighetens skull. Gjorde ju liksom inte det i fredagskväll och i natt. Nejnej. Såhär mycket film har jag nog inte kollat på sen förra sommaren då jag tittade på alla Wallander på två dagar, typ. Om ni undrade.

Godmorgon...

Nu går jag och lägger mig efter en superkväll/natt med fina människor. Kan bara gissa vem som kommer att vara trött imorgon.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHA

Citat by Sara:

"Snäll! Vad spelar det för roll?!"

"Det kan ju behövas"

Hahahaha. Ni behöver inte förstå. Jag, Mia och Sara förstår. Det räcker. Hahaha.


6/2

Jag känner för att ha en slappförmiddag idag, så jag tänker inte rida. Istället ska jag mocka, dammsuga hallen och fixa med tvätten. I eftermiddag åker jag upp till Gävle på hockey, och sen blir det filmkväll hos mig efteråt. Det blir bra det. Riktigt bra.


Som sagt


Ja, bilder vareja. Facebook är verkligen stört!

Sova kanske?

Jag skulle verkligen behöva sova nu. Men jag är hyper för tillfället. Jag får väl lägga mig och läsa eller något. Sov sött alla andra!


På tal om facebook

mia´ säger:
jag ska bli vän med din pappa

jen säger:
gört! han har blivit värsta facebook nörden!

mia´ säger:
sådan dotter sådan far


Fredagsmys

Har precis tagit in hästarna, sitter nu och väntar på två trevliga personer. Sen blir det fredagsmys och film. Ha en nice fredagskväll!


Gå och dö

Facebook försöker få mig att tro att jag har ett nytt meddelande i inkorgen, men det finns aldrig något oläst där. Stört. Och det går inte att få bort heller. Blä på facebook.

HEEELG!

Ohlala, nu är det helg. Idag ska jag antagligen spela innebandy, imorgon bär det av upp till Gävle för att se Brynäs - Luleå. Och på söndag har jag match i Fjärdhundra. Sen får vi se vad jag hittar på resten av min lediga tid.

Ska ut och rida nu, hejs!

Blod, svett och tårar

Intervaller gånger tre, sen brottning i en timme. Nu känns det rätt nice i kroppen kan jag säga. Intervallerna gick helt klart över förväntan, och att brottas var galet roligt! Både jag och bästa Alva var helt blodiga efteråt. Ojojoj, så det såg ut. Men som sagt, kul var det!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag gå igenom lite matte inför provet imorgon. Önska mig lycka till ... Godnatt!


Lillebror till salu

Någon som vill ha en grinig 5-åring som bara gråter och är sur vad man än säger till honom? I så fall kan du höra av dig till mig.

Själv ska jag sticka ut och rida i snöovädret. Efter det blir det träning i Gimo. Hejs!

Gyros

Har du inte ätit Gyros förut, är det dags för det nu. Vi gjorde det idag på hemkunskapen. Supergott!

Krigare

Jag undrar lite var fighter-Jen har tagit vägen. Förut var hon alltid framme, så fort det spelades innebandy, fotboll eller någon annan sport. Eller det behövde inte ens gälla idrott, hon dök upp i andra lägen också. Hon kom fram och ville ge allt, och vara bäst, såklart.

Nu har fighter-Jen tagit semester tror jag. Eller så har hon kanske gått i ide. Hon försvann innan jul, när Jen tog en träningspaus, och sedan dess har hon inte dykt upp igen. Jag måste erkänna att jag saknar henne litegrann. Jag ber nu dig, fighter-Jen, kom fram. Och hjälp mig att ge allt, i alla lägen. Snälla.

Uh

Egentligen har jag inte mycket att säga. Mer än att jag saknar dig.


Laaaaaaaaaaaah

Ska läsa igenom so;n några gånger till, borsta tänderna och sen tar jag nog fram gitarren och lovsjunger lite för att avsluta dagen på bästa sätt. Godnatt!


Aldrig förr har så många gillat min status


Surgubbe

Busschaffören som jag skulle åka hem med idag var grinig. Det slutade med att jag klev av bussen och bad om skjuts av Hanna istället. Jag hatar nämnligen sura busschafförer. Bara så att ni vet.

Psalm 23

Herren är min herde,
ingenting skall fattas mig.
Han för mig i vall på gröna ängar,
han låter mig vila vid lugna vatten.
Han ger mig ny kraft
och leder mig på rätta vägar,
sitt namn till ära.
Inte ens i den mörkaste dal
fruktar jag något ont,
ty du är med mig,
din käpp och din stav gör mig trygg.
Du dukar ett bord för mig
i mina fienders åsyn,
du smörjer mitt huvud med olja
och fyller min bägare till brädden.
Din godhet och nåd skall följa mig
varje dag i mitt liv,
och Herrens hus skall vara mitt hem
så länge jag lever.

Hjälp!

Usch, jag har två matteprov den här veckan. Och jag fattar ingenting av matten just nu. Plus att jag har prov på första världskriget på onsdag. Blä. Kom hit och hjälp mig.

Maaat

Förra hösten hade jag en period när jag åt vääääldigt mycket. Nu har det börjat igen. Jag kan verkligen äta hur mycket som helst utan att bli mätt. Om ni inte tror mig lovar jag att både Mia, Sara och alla som var på SevenEleven kan intyga det.

Frågan är bara om det är bra eller dåligt att äta så mycket som jag gör.