Inte bra

Min högra benhinna srejkar just nu. Gör ont och gör inte ont lite om vartannat. Pissdrygt. Jag hatar när man inte kan ge allt.

JAG HATAR SO!

Nu tar jag en paus från plugget och går på en promenad istället. Hejdå.

Gimo - Bälinge

Matchen idag mot Bälinge slutade med ännu en förlust. 3-2. Surt, riktigt surt.

Men jag fick gå därifrån med två gjorda mål, utmärkelsen som matchens bäste spelare i Gimo och en påse med lite småkrafs i. Det var ju lite trevligare i alla fall. Fast en vinst hade varit bra mycket roligare att komma hem med.


Ohhh.

Det blev en spännande gårdagskväll. Först ett dunderbra möte, sen bastu med Simon, Fredrik och Isak. Sen satt vi och snackade och de berättade "roliga" historier. Höll på att fastna i Alunda hela natten, men som tur var så löste det sig tillsist tack vare Isak.

Nu kyrkan, sen match. Och sen plugg. Puss och kram, cykelram!

Psst.

Sticker ut i regnet och rider. Sen plugg, jobb och tillsist kyrkan. Tror jag. Det här blir förövrigt andra lugna helgen i rad. Lite rastlös är jag allt.

Och du - du gör mig lycklig.


-

Varför ska det göra så ont för?

Yeees

Sista provet i grundskolan avklarat. Nu har jag bara en so-inlämning och ett so-förhör kvar. Plus att jag ska räkna ut matteboken. Feels wonderful.

Förövrigt - bildläraren gjorde min dag till en bra dag.

Nu säger jag godnatt. Godnatt.

Fullt ööööös

Jaja. Igår körde jag på med mina triathlonförberedelser igen. Och köpte pollen medicin, vilket har gett superbra resultat. Inte en enda nysning sen jag tog tabletten.

Idag har jag haft en skitdag. Bara på grund av en enda sak: försovning. Hatar det ordet.

Aja, bara att kämpa på. Nu ska jag förbereda mig inför sista provet i grundskolan. IT FEELS GREAT!


Triathlonförberedelser

Idag har jag kört på hårdträning inför triathlonloppet som skolan ska anordna om två veckor. Men istället för simning övade jag på ridning. Typ samma sak ju, nästan. Så här såg mitt träningspass ut: fyrtiofem minuters ridning, följt av en halvtimmes cykling, sen en och halv timmes fotbollsträning och till sist en halv timmes cykling igen.

Galet, jag vet. Men rysligt bra jobbat om jag får säga det själv.

9A är bra, tralalalalaaa!

Kantarellplockning. Jag dör. Min klass är bäst.

HAHAHA.

Braaavooo

Jennifer pluggar. Värt en applåd faktiskt. Skriver om blixtkrig, kamikaze och vita bussar. Gissa vad det handlar om?

Pollen?

Börjar fundera på om jag kanske är allergisk mot pollen. Det kliar i ögonen, jag nyser varannan sekund och det kliar i gommen. Är det pollen-allergi symptom? Får väl kolla upp saken... om några år.

Satuuurday

Konfirmationen gick väl helt okej, bara lite småmissar. Efteråt hade mamma fixat rabarberpaj, mums! Ibland är det faktiskt riktigt bra att ha en mamma :)

Ikväll är avslutning på SevenEleven. Grillning hos Julia är det som står på schemat. Det blir fint det. Har precis gjort klart lovsångstexterna till andakten, efter mycket om och men. Så nu ska jag njuta av solen en stund till innan folket kommer. Goderkväller.

Always and forever - Planetshakers



Nyhems feelings!

Ännu en dag

Matchen idag gick... inte bra.

Nu ska jag gå och kolla till hästarna en snabbis, sen blir det sängen så man orkar med konfirmationen imorgon. Natti.


TRAAAAALALA

Fullt upp har det varit både igår och idag. Igår - Fix, ridtur, match. Idag - Första doppet i år med Elin, träning, ridtur.

Nu blir det godnatt!

Hej och hå

Min helg (som förövrigt startade i onsdags) har varit grymt bra. Åkte ner till Mullsjö och den underbara familjen Carlson. Där har jag shoppat, haft filmkväll, lagat mat, åkt på rundturer i hela Mullsjö kommun, gått promenader, vilat ut och en massa annat mysigt. Haft det sjukt soft helt enkelt.

Men nu är det full rulle igen. Sista slutspurten i grundskolan. Känns nice faktiskt. Två SO-uppsatser, bokrecension, genetik-prov och muntliga nationella i engelska är det som återstår av den här terminen tror jag.

Nu blir det hockey at the TV. Hejsvejs.


TJAAA

Jag är tillbaka.

Idag är jag glad. Fick tillbaka ma-nationella, och det hade gått superbra! Plus att det bestämdes att vi inte behöver göra sista provet i samma ämne. UNDERBART!!!!!!! :D :D :D

Jag är less

Jag säger som Andreas:

Jag är less. Less på mig själv. Less på skolan. Less på folk.

Samtidigt jag är så oerhört tacksam. Tacksam för att jag är jag. Tacksam för allt jag har, och allt jag har fått vara med om. Tack Jesus!

Men det jag egentligen ville säga med det här inlägget var att jag tänker ta en veckas datorfasta igen. Ha en bra vecka, hejs.

Hej och hå

Morgondagen blir en jobbig dag. Skola, konfa och fotbollsmatch. (Och jobb?)

Men på onsdag, då far jag söderut för att hälsa på Stina. Det blir fint det. Kommer hem igen på söndag någon gång.

Nu ska jag skriva klart min teknikuppsats, sen säger jag godnatt. Vi hörs igen när vi hörs.

ARGGHHH!!!!!!!

Jag hatar:

Stenar
Att vara orolig
Sömn
Skolan
När jag skjuter upp saker
Att misslyckas
Lögner
Ormar och råttor
Falska och egoistiska personer

Sådärja. Nu har jag fått ur mig lite ilska. Godnatt.

En femårings rädslor

Jakob: Vet du vad jag är rädd för?
Jen: Nej..
Jakob: Mörkret. Och tröskor. Och våra traktorer, IH:n och Fiaten.


Gullig pojke det där.

Nej

Min dag har inte varit bra. Egentligen vet jag inte varför. Den har bara inte varit bra, jag har varit grinig och det känns som att det mesta har gått emot mig.

Men allt blir ju vad man gör det till. Godnatt.

Hehe

Till dig som kommenterade Ehehehhee:

Du kan vara tjock.


Är det jag eller han som borde gråta?

Angående min viktökning, så har jag en sak att berätta.

- Jag väger mer än min storebror.


Yeee

Endast två nationella prov kvar nu. Feels wonderful.

Något som däremot inte känns alltför bra är att jag har franska prov imorgon och jag har knappt pluggat. Det här blir en lång natt med andra ord.

Ehehehhee

Gjorde en liten upptäckt idag. Vägde mig i skolan och insåg att jag hade gått upp x antal kilo. Var tvungen att väga mig igen när jag kom hem för att se om det verkligen stämde. Och det gjorde det. Än vet jag inte riktigt om ska se det positivt eller negativt. Men ioförsig borde det bara vara muskler. Och lite fett hit eller dit spelar inte heller så stor roll. Fast jag förstår verkligen inte hur detta har gått till. Sååååå mycket mer tränar jag väl inte, och sååååå mycket mer mat äter jag väl inte? Men men, det är väl bara gilla läget.

Yeyewowo 2

I måndags var det besökarrekord här igen. Inte mindre än 28 unika beökare var det! Om det fanns en gillaknapp skulle jag trycka på den hundra gånger om.

Yeyewowo

När jag var i Gimo idag och gjorde synundersökningen och köpte skor såg jag faktiskt en kändis. Blogg-Engla trippade nämnligen förbi utanför gallerian tillsammans med hennes söta lilla dotter. Lite häftigt var det allt, det är inte varje dag man ser en kändis.

Fix

Ojojoj, idag kan man verkligen säga att jag har varit aktiv! Fixat pass, köpt skolavslutningsskor, gjort syntest för körkortstillstånd, köpt diskhandskar och klädnypor och införskaffat mig en ny plånbok. Är lite stolt över mig själv efter att ha uträttat så många ärenden.

Nu blir det iväg på träning. Tjolahoppsan.

Ett superintressant inlägg om dagen

Skola, nationella muntliga matte. Teater - den blomstertid som kommer, riktigt bra! Ridtur, hittade ny ridväg. Träning, soft men rolig. Mat hos grannis. Nu - sängen. Ehheheehe.

Dagens filosofi

I vårat tandborstställ står det sju tandborstar. Varför är det så, undrar jag, när det är endast jag och bror som bor i huset. Ioförsig är tre av de mina, men i alla fall. Jag antar att bror bara har en tandborste, så vilka äger de andra tandborstarna?

Seriepremiär

Ullfors vs Gimo 2-2

Kanske inte helt godkänt, men dugligt i alla fall. I hemmapremiären ska vi visa vad vi egentligen kan brudar!

When you say nothing at all

Har ingenting att säga egentligen. Åker iväg på match strax. Har bokat biljetterna till Jönköping. Borde pluggat mer i helgen än vad jag har gjort. The best åkte hem idag. Måste fixa pass och körkortstillstånd inom en snar framtid. Boka handledarutbildning och synundersökning också.

Nu vet ni det. Heeeejs.


Händelserik dag

Ridning. Fika hos Leven/Carlsson. Demonstration. Maxbox. Städning. Lördax.

Så sammanfattar man min dag. Imorgon ska jag väl antagligen iväg på gudstjänst på förmiddagen, och på eftermiddagen åker jag iväg någonstans långt bort för att spela min första seriematch för i år.

Nu skriker min säng efter mig. Godnatt.