♥♥


Du är kärlek för mig.

Zillertal 2011


Österrike - här kommer vi!


Vackra Österrike.


Tidsfördriv.





Påväg till backen.


Coolingar, jag vet.


Utsikten från kabinliften.


Cool tjej shaattsäjja.


Som sagt, fint är det!


Mat på restaurang, inte illa!


En av typ alla de 300 närbilder som jag tog på min fina under veckan, därav den smått irriterade blicken.


Kvällskul.


Lite åkning i lössnön.


Älskling.



Orkeslös tjej.

Åh, jag hatar dagar som denna då man inte pallar göra ett dugg, trots att det är underbart väder ute. Gör mig frisk och ge mig ork, tack.

Tjeeenna.

Jag är hemma efter en helgrym vecka i Österrike nu. Eller egentligen har jag varit det sen i lördagskväll. Men pga sjukdom har jag i princip legat däckad i sängen sen dess. Inte alls särskilt trevligt.

Hursomhelst - Österrike var fantastiskt! Trevliga människor, bra bibelstudium och lovsångsstunder, grymt vackra utsikter och helt okej väder. REALLY NICE! :D

Slänger möjligtvis upp lite väl valda bilder lite senare efter som att jag ändå ska vara hemma hela dagen istället för att ha praktik som alla andra i min klass. Så sjukt sämst att vara sjuk alltså.

Hejs.

Dag 10 - Min favoritfilm

Precis som med favoritlåtar så byter jag favoritfilm ganska ofta. Men min nuvarande favoritfilm är Ladder 49.

 

Och när jag ändå är på gång kan jag tipsa om en annan otroligt bra film: Allt för min syster/My sister's keeper.



Jag är verkligen ingen som gråter till filmer, hur sorgliga dom än är. Men till Ladder 49 trillade minsann några tårar ner för min kind på slutet, och när jag såg Allt för min syster rann tårarna från början till slut. Det gick inte att stoppa dom. Två stycken otroligt gripande och bra filmer helt enkelt.

Så om ni inte har sett dom - se dom!

Sleeptime.

Nu ska jag sova. Eller åtminstone försöka sova. Det är en lång skoldag som väntar imorgon, plus att jag ska hinna med lite annat också, bland annat packa klart det allra sista inför resan och köpa färdkost.

Imorgon kommer även min efterlängtade pojkvän hem. Honom har man ju inte direkt bara saknat lite.

Godernatter, vänner! :)


Dag 9 - Min tro

Jag är kristen. Jag tror alltså på allt som har med Gud, Jesus och bibeln att göra. Enkelt beskrivet.

Men det betyder inte att jag är perfekt. Jag gör fel, jag säger fel, jag misslyckas. Men jag vet, att vad jag än gör kan jag vända mig till Gud. För han älskar mig. Och han förlåter mig, och hjälper mig, vad jag än har ställt till med. Det ger mig ork och frid att orka med.

Mitt absoluta favoritbibelord för tillfället är från Första Korinthierbrevet 16:14.

Gör allting i kärlek.

Med de orden avslutar jag detta inlägg.

Ingen bra dag.

Mår inte alls bra idag. Sov fett dåligt inatt (vilket jag har gjort nästan varje natt de senste två veckorna). Åkte till skolan, jag mådde ju bra då i alla fall. Men sen framåt lunch fick jag bara mer och mer ont i ryggen, och blev illamående och fick frossa. Skulle skriva prov på eftermiddagen, så jag ville verkligen vara kvar i skolan. Men insåg sen att jag aldrig skulle kunna prestera bra på provet så som jag då mådde, så jag åkte hem i alla fall.

Och här är jag nu. Har tagit en Ibumetin och bäddat ner mig i sängen med en massa filtar och sitter med datorn i knät. Känner mig lite bättre nu i alla fall. Slår nog på en film eller nåt. Och sörjer lite över att jag missar provet idag. Jag hatar att missa prov. Vill bara få det gjort. Menmen. Värre saker har väl hänt.

/the one and only JEN. JEN, the best. JEN, the strongest. JEN, the surviver.

Eller så känner jag mig bara som en liten irriterande fluga för tillfället. Hej.

OH

Alltså. Två dagar kvar i skolan, sen är det sportlov = Zillertal!

:D:D:D

Sen att jag under de här två dagarna har tre prov, det är en annan femma det.. Menmen. Jag ska inte klaga. För sen går man ju som sagt inte i skolan på sex veckor. Eeheheh.

Smile, just smile.

Idag är det onsdag. Jag höll nästan på att skriva torsdag, för jag har legat en dag före hela veckan. Det är så tråkigt när det blir så.. Man blir så fett depp när man kommer på att det är ännu en till dag kvar innan det är helg..

Aja, hursomhelst. Idag ska jag träffa Alviisen och lämna över min julklapp till henne. Och ja, jag vet, jag är seg! Sen ska jag i alla fall träna lite fotboll och plugga. Lite sådär lagom kul.

Ha en fin dag.


I hate it.

Vissa kvällar kan jag bara inte sova. Igårkväll var en sån kväll. Man börjar tänka, och så tänker man lite till. Men man kommer lite fram till nåt vettigt alls. Jag får bara panik av sånt.

Lär mig att sova, tack.


Bjuder på två otroligt bra kärlekslåtar bara för att jag känner för det. Inte alls för att det råkar vara alla ♥♥-sdag idag, nejnej, inte alls. Lyssna och njut säger jag bara!


For once - Markus Fagervall


You're the inspiration - Chicago

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick av glädje och kärlek. Ett litet sms. Och jag går med ett leende på läpparna resten av dagen.

Tack för att du finns.


En vecka kvar...

...sen ska inte jag tillbaka till skolan på sex veckor. Fattar ni, sex hela veckor! Först en veckas lov, sen fem veckors praktik. Alltså. Det är ju hur bra som helst. It's wonderful! :D

The way you lie

Det spelar ingen roll vad man säger.
- Det spelar roll vad man gör.

Sunday

Söndagar alltså. Jag vet inte vad det är med mig, men de senaste söndagseftermiddagarna har jag varit fett depp. Likaså denna. PPpPPPpPPpPppPPalla. Njaaaeee. Värt. Njaaaeee.

LAALALA

Ingen skola idag. Eller jag åkte dit, hade specialidrott, åkte hem. Resten av lektionerna var inställda. Och sen dess har jag inte gjort nå vettigt alls. Chillat, spelat gitarr, varit hos syster, lekt med Amanda.

Nu ska jag göra vettigare saker. Men jag säger inte vad, det är hemligt... EHEHE.

Dag 7 - Min bästa vän

Rubiken borde vara "mina bästa vänner", för när jag tänker på mina "bästisar" är det inte bara en person, utan fem personer som kommer upp i mitt huvud. Plus några till, som jag uppskattar lite mer än alla andra, om man säger så. Men dom kan jag berätta om en annan gång.

Till att börja med skulle jag vilja presenta min goa vän Stina. Trots att vi bor 50 mil ifrån varandra, och fast vi sällan pratar i telefonen numera är hon verkligen en av mina bästa vänner. Jag har känt henne sen sommaren 2007, och redan från början trivdes jag otroligt bra i henne sällskap. Som sagt pratar vi inte med varandra särskilt ofta längre, men vi försöker träffas ett par gånger per år. Och under de gångerna hinner vi alltid skratta, prata, diskutera och ha galet skoj ihop!


Jag och Stina, Nyhemsveckan -08

Alva, det är en annan härlig tjej. Henne lärde jag känna när jag bytte fotbollsklubb till Gimo IF. Under åren som hon och jag spelade där tillsammans lärde vi känna varandra mer och mer, och vi blev bättre och bättre vänner. Hon är också en tjej som jag skrattar otroligt mycket med, och vi träffas lite då och då, dock inte så ofta som jag önskar. Men som sagt, hon är verkligen en grym vän!


Jag och Alva, hösten -09

Nästa helt underbara vän att presentera, Hårsta, är min räddare i nöden. Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan honom. Han är helt otrolig. Jag har för länge sen tappat räkningen på alla de gånger som jag har vänt mig till honom när jag har problem. Alla de gånger som jag har varit så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen, så ledsen att jag bara har gråtit, och gråtit, och gråtit, och så förtvivlad att jag helst av allt bara har velat gräva ner mig under jorden. Det är då han får lyssna på min skit. Och trösta. Som sagt, han är helt otrolig.


Jag och Hårsta på väg till Idre, sportlovet -10

De två sista vännerna som jag räknar som mina bästisar är mina galna vänner Mia och Sara. De träffade jag första gången när jag började mellanstadiet. Vi hamnade i samma klass. Vad jag minns var vi inte jättemycket från början, men ju mer tiden gick dessto mer och mer tid spenderade vi tillsammans. Under högstadietiden hade vi så sjukt kul ihop. Så kul undrar jag om jag nånsin kommer ha igen. Vårat gäng är verkligen det som jag saknar mest av allt från den tiden. Jag saknar alla våra tjejkvällar som alltid spårade totalt, alla våra flummiga shoppingturer och alla de gånger vi har varit på hockey tillsammans. Visst, vi träffas ju fortfarande ibland, men inte alls så ofta som förr eftersom att vi går på olika skolor. Men de kommer ändå alltid att vara som mina systrar.


Jag, Mia och Sara. Väldigt länge sen!


Mia, jag och Sara på en av alla våra tjejkvällar. Januari -10.


Sara, jag och Mia. Skolavslutningen -10.


Fil 4:6

Går och lägger mig. Kanske inte med ett leende på läpparna. Kanske är det så att jag inte kan sova. Men jag går och lägger mig i alla fall. Alltid något.

Delar även med mig av ett litet bibelord från Filipperbrevet 4:6.

Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber,
tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar.

Godnatt.

Dag 6 - Min dag

Detta har jag hunnit med hittills idag:

- Sovit dåligt
- Fångat en häst på rymmen
- Käkat frukost, klätt på mig, borstat tänderna och packat väskan (allt detta på åtta minuter!)
- Haft två stycken chill-lektioner
- Fått veta att det gick väldigt bra på senaste Vård- och omsorgsprovet
- Bestämt mig för vad jag ska välja för individuella val
- Käkat pannkakor

Och nu sitter jag här. Ska snart kila iväg för att ha lite Idrott och hälsa. Slutar förövrigt en timme tidigare än vanligt idag. Hur bra som helst!

När jag kommer hem ska jag fixa lite med hästarna och senare ikväll ska jag träna.

Så ser nog min dag ut idag. Intresseklubben antecknar va?


sfgvbdfyswsdfujk

Jag lackar.


Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek är nog det absolut vackraste och bästa som finns. Men samtidigt är det också det mest komplicerade och jobbigaste som finns.

I Biblen, Korinthierbrevet 13:4-7, finns en otroligt bra beskrivning på kärlek.
Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.

Tillsist vill jag bara säga att jag tycker kärlek är en känsla, en känsla som är inviduell. Så ingen kan egentligen säga "det här är kärlek". Bara du kan veta vad som är kärlek för dig. Och bara jag kan veta vad som är kärlek för mig.

Nej.

Hatar när man blir sådär otaggad att man helst inte vill göra nåt alls. Och hatar att det blir så allt oftare och oftare. Hela tiden.

Nej ni. Feeeeeejsbååkfasta på det här alltså. Fram till sportlovet. Hej.

Var tog godiset vägen?!??!?!

Nu är det typ slut på godis i båda påsarna... Eller i alla fall på gott godis. Ja, jag har svullat för fullt alltså. Men vad ska man göra nu då liksom...?


Japp!


Ma A

Jag hatar att jag har matteprov imorgon och att jag inte fattar ett dugg av vad jag ska räkna nu. Funderar starkt på att kleta på lite tandkräm under armarna och sen kuta runt lite så att man har feber imorgon...

Hehehhehelg

Jag har ju då självklart haft en sådärsuperduperjättebraamazingunderbar-helg.

När jag kom hem från skolan i fredags satt en militär i min hall. Så efter att ha myst en stund kilade vi iväg till Alunda för att käka pizza och umgås med lite trevligt folk. På lördagen hann vi med både det ena och det andra - en snabbvisit till Våla, inhandling av snowboard och annat smått och gott i stan och tillsist mörkerspårning med lördax ute i Edingeskogen. Och söndagen bestod av gudstjänst, häng hos Humpe, innebandymatch och så ännu en pizza.

Så som sagt, en riktigt fin helg har det varit.

Nu däremot, ska jag klara mig själv i elva dagar. Livet är inte alltid lätt.

DATAKUNSKAP.

SUGER.

Sömn är överskattat.

Eller?!?!?

Jag fattar inte varför jag aldrig kan lära mi att gå och lägga mig i tid... Igår blev det liksom fett sent, även fast jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt. Men nu är i alla fall huset städat och tvätten tvättad. Rätt bra! Sova får jag väl göra typ... på påsklovet?

Besöksrekord.

Jag hade förresten besöksrekord här på bloggen i söndags. Tack, eller vad man nu ska säga.

Två dagar, två dagar...

Nu är det bara två dagar kvar till helgen!!!!!!! :D:D:DD:D:D

Ni anar inte hur länge, och mycket, jag har sett fram emot just den här helgen. Så galet skönt att den snart är här!