Halloj!

Har en liten ledig stund så skriver lite kort om vad som händer i mitt liv just nu: Stina är på besök, jag plockar flyghavre och på fredag åker jag till Öland och är där en vecka, sen åker jag direkt till Örebro och är där en vecka. Najs. Hejs.

Orka

Orkar inte ha bloggen nu, det är så mycket annat som tar upp min tid. Jobb, hästar, semesterplaner, sol, bad, vänner och släkt. Och jag prioriterar det före bloggen. Så hejs.

Hat

- Kul att det har varit supervarmt här medan jag var på andra håll. Åh. Jag vill också ha värme och sol!
- Kul att jag inte verkar ha fått något intagningsbrev till gymnasiet. Får väl ta och vända upp och ner på hela huset för att hitta det.
- Kul att det är en miljon flugor i mitt hus.
- Kul att jag är så otroligt positiv. Godnatt.


Vilken härlig dag!

Synd bara att man måste tillbringa den i en bil. Det är varmt som bara den och det gör det omöjligt att sova. Vilket innebär att jag bara blir grinigare och grinigare. Så jag skyller mitt dåliga humör på vädret!

Då var det slut på det roliga

Finish. End. Slut. Hejs.

Nu sitter jag i bilen på väg hem igen. Tråkigt värre. För har det varit en dunderbra vecka. Dåligt väder, men det finns inte mycket annat jag kan klaga på. Bra människor, grymma möten, duktiga talare. Skoj har det varit helt enkelt. Riktigt skoj. 

Nu är det däremot stålande sol. Värdelöst. Sitter förövrigt och facebookar åt far min också. Snacka om att han är facebooknörd.