phhh.

Trött. Sliten. Och lite sådär känner jag mig just nu. Godnatt!

Vintertid

Känns rätt bra att klockan ställs om inatt, en timme bakåt. Annars hade det verkligen inte blivit mycket sömn. Hursomhelst så har jag haft en galet bra helg hittills. Fint de!

Men nu: godnatt!

Just some skitsnack

Var ledig från skolan idag, för att gå en kurs inne i stan, "Säkerhet på väg". Det var jag, Simon och ett tiotal 50-åriga gubbar som satt där och aktivt lyssnade på läraren. Jag kände mig hemma.

Plus att jag har gått handledarutbildingen idag. Äntligen! Bara skicka efter handledarbevis nu, sen kan jag börja köra. Rätt bra.

Nu ska jag försöka lära mig vad böjveckseksem, subcutan och FASS är inför provet imorgon. Och plugga in x antal engelskaglosor. Trevlig kväll gott folk!

FACEBOOK!

I'm back! Jag grejade en månad utan facebook. Fett stolt jag är över mig själv! YEAHYEAH, WOOAAWOAAH!

LOVE?

Definera ordet kärlek, tack.

Tänk om man kunde heta något annat än Jennifer Carlsson ibland


När ska jag lära mig att sova? Jag minns helt seriöst inte när jag somnade före midnatt senast. Bra längesen var det i alla fall. Men inatt satsar jag på att somna tidigare. Wish me luck.

Snygg tjej


Alla ni singelkillar som läser min blogg: Slå till vettja, hon är singel!

Facebook saknar mig


Och jag kan ju erkänna att saknar facebook. Litegrann. Plus att smärtan blir ju inte lättare att uthärda när man får veta att man har galet mycket nya händelser. Och att man har varit borta så länge att facebook-teamet börjar undra var man har tagit vägen.

Men på måndag hörrni, då smäller det. Då har jag haft facebookfasta i en månad. Jag är fett stolt över mig själv!

- upp&ner

Jag behöver ork. Ge mig ork, tack. Tack. Tack, tack, tack.


Hej livet!

Nu har jag haft facebookfasta i tre veckor. Galet länge egentligen. Men ack så värt! Gitarrspelandet har ökat drastiskt, och numera umgås jag bra mycket mer med familjen. Det sista jag ska förändra är mina sovvanor... Men jag har ju en och en halv vecka på mig!

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside.

Det är en textrad ur låten Be mine med Robyn. Just nu kan jag inte påstå att uttrycket matchar mig fullt ut, men jag har verkligen känt mig precis sådär för inte allt för längesen. Man tror att man aldrig ska kunna skratta igen, varje andetag gör ont. Allt man ser, gör, säger, för tankarna till en enda sak. Precis den saken man helst av allt bara skulle vilja glömma. Och det enda man frågar sig är varför?

Vid sånna lägen är jag så sjukt tacksam att jag får ha underbara vänner som alltid ställer upp för mig, och en Gud som har större planer för mig än vad jag någonsin kan ana.

Tack.

Mighty to save - Hillsong


Ovärt.

Jahaja. Sitter i skolan och har håla. Eller egentligen så har jag helt enkelt inga lektioner på hela dagen. Vad gör jag då i skolan fortfarande? JJOOOOOOOOO. Jag sitter här bara för att jag ska träffa ett par snubbar från Ny Generation klockan 15. Och då har jag ändå flyttat bak mötet en timme. Men det blir nog bra, hoppas jag.

Usch. Jag hatar sånna här dagar. När man bara sitter och väntar på bättre tider. Ge mig bättre tider, tack.


You can't play on broken strings.

Det är ett väldigt bra utryck tycker jag. You can't play on broken strings. För mig är det verkligen sant. Så många gånger som jag försökt mig på att spela olika melodier, men så många gånger har det också slutat i katastrof, bara för att jag har haft trasiga strängar. Därför satsar jag numera på att vara hel. Rakt igenom.

Mitt sätt att se till att vara hel, är att gå med Gud. Vad gör dig hel?


Le. Bara le. Och det blir bra. Tillslut.

De senaste dagarna har varit katastrof. Allt som har kunnat gå fel och dåligt, har gått fel och dåligt. Jag orkar inte med sån't här. Det gör mig så otaggad.