G'natt.

Det har varit en lång dag idag. Gick upp vid halv sju imorse. Efter ett alldeles för långt farväl av min älskade kröp jag ner i sängen en stund till och sov till åtta. Och sen dess har det verkligen varit fullt upp. Först skola hela dagen fram till klockan två. Då for jag iväg till Alunda på ungdomsbrandkåren. Det var mycket skoj. Hann även med en liten snabbvisit hemma hos världens bästa Fanny innan träningen som började halv sju. Intervaller och fys bestod den av. Galet jobbigt! Efter träningen - hem. Och där är jag nu. En liten fika, sen ska jag bege mig till drömmarnas värld. 

Sov gott!

Dag 4 - Min favoritlåt

Åh, det här var ju jättesvårt. Jag har verkligen inte bara en favoritlåt. Och favoritlåtar kommer ju och går. Men iochförsig, vissa låtar har följt med mig under en längre tid. Och sånna låtar brukar oftast få mig att tänka på en speciell tid i mitt liv, eller helt enkelt bara ha sjukt grymma låttexter.

Just nu lyssnar jag väldigt mycket på Get back up med TobyMac. Den har en otroligt bra text, och den får mig att tänka på en person som jag tycker väldigt mycket om. Så det får nog bli min nuvarande favoritlåt.


-----

When I'm down down down down down can you pick me up.
When I'm feeling sad and grey can you make it stop
When I'm thinking hard about yesterday
What used to be the present has already flown away
When I'm down down down down down can you pick me up

Come and pick me up.

Kanske inte jättetaggad


Men nu är helgen i alla fall snart över. Och när den är det, är det snart helg igen. Och då blir jag glad.


Elvis Presley:

- Do something worth remembering.

Dag 3 - Mina förebilder

I förra inlägget skrev jag ju om en av mina förebilder. Men jag har faktiskt väldigt många förebilder. Bara för att nämna några: min pappa, min pojkvän... och inom temat fotboll skulle jag nog säga Tobias Linderoth.

Men min absolut största förebild är någon helt annan. Det är Jesus. Och varför han är det, det är egentligen ganska lätt att förklara, men samtidigt väldigt svårt. Jag kan inte förklara honom på ett vettigt sätt. Han är ju liksom Jesus. Han är helt enkelt bara grymt bra. Men för en djupare förklaring - läs bibeln!


Okej.

Typ så känner jag mig just nu. Okej.

HAT

Jag hatar att använda ordet hatar. Det ordet använder jag inte i onödan numera.

Men jag hatar verkligen att min pojkvän gör lumpen.

Dag 2 - Min första kärlek

Det här med vad som räknas som ens första kärlek tycker jag är jättesvårt. För vad räknas som kärlek egentligen? Jag skulle då åtminstone inte räkna den jag var kär i när jag gick i förskolan som min första kärlek. För mig känns det inte riktigt som att man visste var kärlek var på den tiden. Så istället för att berätta om min första kärlek till en pojke, tänkte jag berätta om den personen som jag älskade allra mest som barn.

Det var min farmor. Tyvärr fick jag inte spendera mycket mer än sju år tillsammans med henne innan hon fick lämna jordelivet. Men jag vet att allt det som min fantastiska farmor gjorde för mig under de sju åren, har bidragit till att jag är den jag är idag.

Hon var verkligen världens snällaste, underbaraste, coolaste, roligaste, trevligaste, bästa farmor. Jag har inte ett enda minne av att jag nångång ens har varit det minsta irriterad på henne. Det fanns liksom aldrig en anledning till det. Hon ville verkligen alla människor väl. Hon var även en otroligt psykiskt stark person. Det vet jag. Och anledningen till det, det tror jag var att hon hade Jesus väldigt nära sitt hjärta.

Att vara med farmor var något bland det bästa jag visste. Hennes kärlek har betytt otroligt mycket för mig genom åren. Farmor var verkligen den personen som jag såg upp till allra mest som barn. Och trots att hon inte längre vandrar bredvid mig, är hon nog den personen som jag ser upp till allra mest än idag.


HEEEEEEJ Å HÅ. HEJA BRYNÄS!

Vanlig dag i skolan idag. Slutar redan klockan två på måndagar, mycket skönt!

Efter skolan drog jag hem, chillade, spelade lite gitarr... Fixade med Quillo, red. (Det var snooorhalt!) Sen hade jag träning också, en mycket jobbig en. Men det behövs det, jag måste ju bli biff igen! :p

Nu har jag precis fikat, kollat lite på TV och pratat med världens bästa. Så nu kan jag förhoppningsvis sova gott.

Imorgon åker jag förresten upp till Gävle med Fia. Vi ska se när Brynäs krossar AIK, hoppas jag. Det blir nog riktigt skoj det, jag har ju liksom inte varit i Läkerol sen premiären, mycket illa.

Nu - godnatt mina vänner. Och Elin, om du nu råkar läsa det här. ;)

Home and alone

Jag är tillbaka. Har haft en grym helg. :) På tok för lite sömn - as always, och alldeles för mycket härj - precis som det ska va!

DÄREMOT - Det suger att det är 12 dagar kvar tills jag får tillbaka min militär... För EN helg.

Godnatt.


suuuuuuuuug.

Datorkunskap lär nästan vara det tråkigaste ämnet nånsin. Hur ska jag orka ha det tre timmar i veckan typ resten av terminen? Varav två av de timmarna är på fredagar fram till klockan 16? Palla...


YES! :D

Är på lite bättre humör nu. Har fått veckans två prov gjorda, vilket känns galet bra! :)

Fick även en otroligt trevlig överraskning igår eftermiddag. Kortfattat kan jag bara säga att jag som egentligen inte skulle få träffa min alldeles för braiga pojkvän förrän om dryga två veckor, fick låna honom för hela 12 timmar. Fantastiskt underbart!

Och helgen, den blir super, det känner jag på mig! Den ska spenderas i Alunda med bra people. Vi ska spela upp nyårsmusikalen för andra och tredje gången. Lördagkväll kl 20 och söndagförmiddag kl 10.30, Furuhöjdskyrkan. Be there, säger jag bara!

- Streck.

Är så stört otaggad. Har ett prov imorgon, och ett på torsdag som jag verkligen borde plugga till. Måste fixa lite med hästarna. Och sådär. Ska träna ikväll också. Borde städa rummet. Och spela gitarr.

Men ingenting känns kul. Bajs.

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Jennifer Carlsson. Jag är 16 år, och läser omvårdnadsprogrammet. Efter studenten vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Till att börja med skulle jag gärna vilja arbeta utomlands några månader, som volontär eller något liknande. Efter det har jag väl tänkt att jag ska plugga vidare till något vettigt. Brandman och sjuksköterska är yrken som lockar.

Min familj består av en mamma, en pappa, fyra bröder och två systrar. Till min familj skulle jag även vilja räkna med min hus-kompis och kusin Ida. Och min kära pojkvän Ludvig såklart.

Mycket av min fritid går till idrott. Jag tränar fotboll och handboll, plojspelar lite innnebandy då och då och har även en häst som kräver en del uppmärksamhet. Jag tycker om att spela gitarr och piano, och att sjunga. Men det är inget jag brukar göra bland folk, utan det gör jag helst bara när jag är själv. Även att läsa, skriva och fotografera tycker jag är väldigt roligt och jag önskar att jag kunde ägna lite mer av min tid till det.

Jag är kristen, och tror alltså på Gud. Min tro betyder väldigt mycket för mig, och det är den som ger mig ny styrka varje dag.

Tre ord som jag tror skulle beskriva mig bra är viljestark, skämtsam och känslig.

30 dagar

Gör som alla andra bloggare och kör på en 30 dagar. Dock är det inte säkert att jag uppdaterar med en ny varje dag, utan de kommer när de kommer. 

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina förebilder
Dag 4 – Min favoritlåt
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Min favoritfilm
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favorittextrad
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

jnfgjasdnfoidsfnåaä

Åhhhhhhhh. Vad jag älskar att gå i skolan................... Åhhhhhhhhhhhhhh.. Vad jag älskar att jag har två prov i veckan... Åhhhhhhhhh. Vad jag älskar att jag är så otroligt (o)taggad förtillfället.

...

Knutmasso

Ska åka och kolla på knutmasso i Gimo. För första gången i mitt liv. Förväntingarna är höga. Eller så inte.

Gooooooootttttttttttt.........

Min pojkvän är typ lite för bra. Igår köpte vi godis igen, som vanligt. Två kilo denna gång. Så svullade vi hela kvällen. Sen lämnade han kvar godiset som blev kvar här när han åkte hem. Så nu har jag cirka ett kilo godis kvar att svulla på. Inte illa! Måste bara skynda mig att käka upp allt innan han kommer igen. Har nog cirka en timme på mig. Blir till att skynda på alltså. Så nu måste jag återgå till mitt godisätande. HÖRS!

Jag lever.

Men bloggen ligger lite på is om man säger så.

Bleu

JAG. HATAR. SNÖ.

Dayyy

Har nyss käkat pizza på Baren. Andra pizzan på två dagar. Fjärde pizzan på tre veckor. Mycket bra! ;)

Nu - svulla (med eeeeeeeeeeeeeett kilo godis) och titta på Kenny Starfighter tillsammans med Hunken, Steken och Humpe. Fint de!

Fett intressant

Jag är trött. Bara så att ni vet. Godnatt.