Godnatt

Imorgon blir en lång dag. Upp kvart i sju för att hinna med hästarna. Skola till klockan två. Sen konfa till klockan sex. Och sen plugga till halv åtta (Julia, kan jag komma hem till dig imorgon?) och till sist träning till halv tio, så hemma halv elva.

Nu får det vara nog

Jag tänker inte träna idag. Jag orkar helt enkelt inte, jag håller på att avlida. Jag har inte kunnat slappna av på två veckor eftersom att jag haft träning i princip varje kväll. Så jag har bestämt mig för att skippa löpningen+afrodansen på måndagar. Det är bra jobbat på riktigt. Det är viktigt att prioritera. Och det är viktigt att vila. Ikväll blir det istället massor av plugg - bild, hemkunskap och biologi. Och så ska jag köra vatten till hästarna, dammsuga i hallen och kolla på senaste avsnittet av Oskyldigt dömd. Det blir nog rättså nice i alla fall. Pusshej,

Jag är bäst


Det är status att få rött kort

Ylva


Jag saknar tiden vi haft, alla våra minnen. Jag älskar dig, föralltid!

Bra jobbat Jen!

Tre tvåminutersutvisningar i samma handbollsmatch betyder att man får rött kort. Och man måste gå ut i omklädningsrummet eller upp på läktaren.

Det var precis vad jag fick göra idag. Jag satsar på att vinna utvisningsligan.


Är detta slutet?

Jag vet vad jag vill. Du vet vad du vill. Frågan är bara om vi vet vad vi vill.

En sån skulle man ha


Andas - Martin Stenmarck

Det jag ser, det jag hör
Vill jag ge till dig
Varje dag av ett liv som en del av mig
Dom sa,
Det kommar att bli bråk
Men aldrig skiljas åt
Ni är gjorda för varandra
Som natt och dag

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär
Men våra själar dom har blandats
Ja dom dansar här och nu
Så fortsätt bara andas

Hon står kvar på perrongen
Ensam, igen
Ännu en som gett upp
Inget blir som förr
Men när tåget gått
Och hon tittar upp
Har han klivit av och står där på andra sidan spåret

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär
Men våra själar dom har blandats
Ja dom dansar här och nu
Så fortsätt bara andas
Här och nu
Här och nu

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Ja, vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär
Men våra själar dom har blandats
Ja dom dansar här och nu
Så fortsätt bara andas
Fortsätt bara andas
Ja, fortsätt bara andas
Här och nu
Här och nu

Det fungerar inte längre

Livet spelar ett spel med mig, och jag kan inte reglerna.

Känner igen det där va?

Från brynas.se, fakta om Simon Bertilsson:

Jag hatar

Jag hatar att det är för mycket nu. Jag hatar att jag inte kan ett dugg. Jag hatar att jag har en massa plugg som jag egentligen borde ta tag i. Jag hatar att jag knappt har tid för hästarna. Jag hatar att jag håller på att gå sönder. Jag hatar att allt går skit. Jag hatar att jag inte orkar med någonting. Jag hatar att det är som det är. Jag hatar att jag sagt det jag sagt. Jag hatar att du är för bra för mig. Jag hatar att jag älskar dig.

Hahahahahhahhahha


Om ni utan att veta bakgrunden till denna bild förstår varför den är så rolig är ni ganska så otroligt jättebra. Men jag har ju gett er lite hjälp på traven.


:/


Varför är det en massa ledsna gubbar i psalmboken?

Jag är sjukt trött

Jobbade 11-19.30 igår. Sen var det träning, så jag somnade väl inte förräns vid tolv. Upp 05.30 igen. Jobba mellan 7 och 16. Så nu är jag trött. Nu vet ni det.

Är man cool eller är man cool?


Livet är inte lätt

Har man inte nog med bekymmer skaffar man sig några. Lyckat!

Hej

Första dagen på praon var rolig.

Jag är stolt

Jag har klarat av att göra en hästhage nästan helt själv, jag fick bara lite hjälp att flytta lite stockar som låg ivägen och Jonatan fixade lite andra småsaker. Annars gjorde jag det själv. Bra jobbat Jen!

Matchen mot Vassunda idag förlorade vi förövrigt. Sämst.

Och jag ska upp 5.45 imorgonbitti, så det är dags att sova nu. Jag har prao imorgon, på Vallongården. Det blir nog roligt.

Godnatt!

Vi har väl alla våra toppar och dalar

Och ja, jag tycker om rosa. Det är bara därför som det är rosa streck mitt i bilden.


Två stycken sötisar


Nu är det dags att sova

Ska bara ut till hästarna, sen ska jag krypa ner under täcket. Imorgon blir det upp rätt så tidigt för att rida, och sen gudstjänst. På eftermiddagen har jag tänkt stänga färdigt hästhagen och på kvällen är det match i Knivsta, mot Vassunda. Ha det bra, godnatt!

Man är ju kändis liksom


Världen idag's julspecial


Församligsbladet från Films pastorat


Jahaja

Min lördag har varit ungefär som planerat. Jag har hunnit stolpa hela nya hästhagen, tråden kommer antagligen upp imorgon. Annars idag har jag ryktat hästarna, tvättat, lagat mat och tränat. Träningen var i Olandshallen tillsammans med Alundas damlag. Gimo har nämnligen börjat samarbeta lite med dom. Trevlans! :) Nu ska jag gå ner och städa toan, och sen ska jag gå in och ha lördagsmys med småsyskonen. (Det blev inget möte i Furuhöjden för min del ikväll alltså). Vi hörs senare! pusshej

Jag hade namnsdag för ett par dagar sen

Och alla glömde bort det. Tack så mycket. Tack.

Min lördag

Idag (lördag) har jag lite saker jag måste hinna med att göra. Lika bra att skriva upp det så att jag inte glömmer något.

- Tvätta vittvätt och kulörtvätt+hänga
- Rykta hästarna
- Vara barnvakt
- Stänga ny hästhage
- Träna fotboll i Alunda
- Plugga svenska och Hk
- Kanske gå på möte på kvällen

Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt, puuuuuuss


Lite lugn och ro

Vet ni hur underbart det är att ha sina hästar stå inne på natten? Det är i alla fall as-skönt, för då behöver jag inte oroa mig för de. Och en till sak som är supernice är att jag har prao nästa vecka, vilket betyder att jag inte kan få några nya läxor och istället kan koncentrera mig på att jobba klart med alla arbeten vi redan har fått. Till exempel bilden, no;n, engelskan, svenska och franskan. Det finns en hel del.

Lite om allt bara

Jag har matteprov imorgon. Jag är nervös. Sjukt nervös. Jag kommer inte klara det, jag kan inte alls det vi har prov på. Men jag orkar inte plugga. För jag håller på att gå sönder. Eller jag håller åtminstone på att bli utbränd. Och det var superjätteaslängesen jag pratade med Andreas. Fast det var förståss i söndags, men det känns som att det var år sen. Just nu lyssnar jag på en rättså bra låt som Jonas tipsade mig om (otroligt att jag lyssnar på samma musik som honom!). Hero of war med Rise Against är det. LYSSSSSSSSSSNA! :) Nu ska jag ut till hästarna. Hörs, pusshej!

Jag sprang 14.49 och bussen går 14.50

Ni som trodde er se en haltade elefant utanför smedjan igår, trodde fel. Det var bara jag. Och jag hoppas verkligen inte att någon såg mig för då lär den ha fått en hjärtattack när jag sprang förbi med mössan i handen och väskan släpandes bakom mig. Haha. Det var sjukare än det låter.

När tiden inte räcker till

För tillfället har jag träningar nästan varje kväll. Måndag, onsdag, lördag och söndag- fotboll, tisdag och torsdag- handboll. Men jag brukar skippa fotbollen på onsdagar och så spelar jag innebandy i Furuhöjden istället, och ibland spelar jag innebandy på fredagar också. Och så har jag ju konfan, och mycket annat med kyrkan. Och hästarna. Och allt detta plugg. Och sova ska också hinnas med. Och allt detta går faktiskt före bloggen. Därav denna dåliga uppdatering - Jag måste prioritera. Och just nu orkar jag inte. Jag hinner inte.


Hej kompis

Sitter i skolan och borde egentligen räkna matte och plugga engelska. Men det orkar jag inte. Så jag försöker komma på något vettigt att skriv här på bloggen istället. Men jag kommer inte på något så jag önskar dig en bra dag, för nu ska jag köra hänga gubbe med Mia. Heeeeejs.


Kollade just statistiken...

...och upptäckte att besökar-antalet sjunkit drastiskt den senaste veckan. Nu blev jag besviken. Varför tittar ni inte in lika ofta längre? :o SVAAAAAAAARA MIG!

Godnatt världen

Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen strax. Ska bara ut till hästarna först och sen ska jag plugga en stund. Och förbereda inför andakten som jag ska ha med konfirmanderna imorgon. Det är mycket nu. Sovgott!

Hänga gubbe


Såna här kan man rita på mattelektionerna istället för att jobba. Men då måste man plugga arslet av sig kvällarna innan provet. Det tänkte jag inte på.

Nackdelen med att vara medlem på Facebook


Stephen Dixon


Ta och raka dig!

Gå och dö

Just nu finns det ganska många fula ord i mitt huvud. Vi förlorade nämnligen matchen idag med 21-22. SURT! Men vi sög. Och domarna söööööööööög. Skit på dig. Hur som helst, idag fyller Lollo 17 år, så vi har nyss ätit tårta :) Ska snart iväg på fotbollsträning, och jag måste hinna fixa lite med hästarna och plugga innan det. Ha det bra, kraaaaaaam!

Nu är jag trött på riktigt

Gick upp för ca en timme sen. Tröööööööööött! Men så blir det när man inte vill sova. Nu ska jag ut och ta av hästarna sina täcken, sen ska jag åka iväg på match. Wish me luck! pusshej


Misstolka inte

Jen vill inte sova därför att hon känner sig ensam.

Andreas säger:

men så du ä int ensam nu då?
jeniiifer säger:

nej. jag har ju dig. haha.

Andreas säger:

åå va romantiskt

 


Ja, vi är störda

Andreas säger:
kram på dig me haha

jeniiifer säger:

skulle det vara kul?

Andreas säger:
näe men ja tänkte bara en tanke haha

jeniiifer säger:

vaddå?

Andreas säger:
incest


Ni som inte var där missade något


(Delar av) The Flanders

Raw Diamond


Man kanske borde sova

Jag är trött. Och jag ska upp tidigt imorgon. Vem som helst skulle kunna lista ut att det är ganska smart att gå och lägga sig då. Men inte jag. Jag vill inte sova.

Jakob är något fruktansvärt söt

Jakob: Inatt ska jag jobba natt.
Jen: Va? Ska du? Varför då?
Jakob: Så att jag hinner klart med Strimmas hundkoja.

Kan hundar ha en utvecklingsstöring?

Idag har jag varit ute på en promenad. Det hade nog varit ganska trevligt om det inte var för att jag hade en hund med mig. En knäpp hund dessutom. Hon verkar tro att kopplet är farligt, för hon försöker döda det. Och när hon märker att det inte går att döda kopplet försöker hon med människan som håller i kopplet istället. Farligt läge alltså.

Men det finns en sak som är bra med henne: man kan ta ut sina aggressioner på henne utan att känna sig taskig.

Det finns inget vackrare


<3

Är det vad jag är värd?

Jag kanske är lite långsint, men i somras när mina kusiner var här fick jag denna av världens snällaste kusin. Det är rysk och är värd typ 1 öre. Schysst. Jag är visst inte värd mer.


Yo

Jag kom nyss hem från en galen kväll hos Josefin. En massa skratt, Barnhemmet och kakor kan sammanfatta kvällen. Super-roligt var det i alla fall. Tack för det, tjejer!

Imorgon blir det upp tidigt för att städa och plugga, sen ska jag väl antagligen hjälpa till att förbereda för konserten i Unkan. Kom dit vettja! Raw Diamond och The Flanders är det som ska spela. Insläpp från klockan 19. Kom. Dit. Bra. Då vet vi det också.

Hur som helst, nu ska jag sova. Godnatt!

Citat: Brynäsklacken

"Utan trumma finns inge Timrå!"

Så fruktansvärt sant. Det enda Timrå's klack klarade av igår var att banka på sin trumma. Som om Timrå-spelarna skulle fatta att det var de dom trummade till.

Ja, jag har dött

Åtminstonde för ett tag. Jag återkommer när tiden räcker till. Ha det så bra tills dess. puss

Yeeeeeah

Besöket på Bruks igår var väldigt bra. Jag pratade med massor av människor, och jag drömde till och med om gymnasium inatt. Haha. Jag är ganska säker på att det blir Bruksgymnasiet för min del nästa år. Men vilket program det blir är mer osäkert. Jag ska sätta mig ner och läsa igenom alla papper jag fick senare.

Afrodansen var ganska roligt, men inte så fruktansvärt jobbigt. Men min motorik (heter det så?) är ju inte den bästa.

Idag tänkte jag hinna rida och träna handboll. Plugga och städa rummet skulle också behövas.

Nu börjar SO;n snart. Vi ses! Pusshej


Öppet hus

Sticker iväg på Öppet hus på Bruksgymnasiet strax, och om jag hinner så ska jag träna afrodans också. Haha. Nu måste jag packa, äta och plugga. Ha en bra måndag, vänner!

Hajk

Inatt har jag sovit i vindskydd vid Vällen. Hur mysigt som helst. Och inte alls kallt faktiskt. Det var underbart att ha en massa människor runt omkring sig och bara känns hur värmen från elden strålade i ansiktet. Wonderful!



Lianen

Elden

Vällen


Kärlek

Din kind mot min. Det gör att jag ryser i hela kroppen. Av lycka. Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Men nu har jag bestämt mig för att allt är över. Slut. Jag orkar inte bry mig om dig längre. Det är din tur nu.

Fattar ni poängen två

Har ni tänkt på att små barn alltid svarar "Nej" när man frågar "Säkert?". Fast de menar ju alltid ja, så man orkar ju inte förklara att man ska svara "Ja". Haha.

Jespers nya skidor


Kan man vara mycket sötare eller?

See you later alligator

Nu sticker jag iväg för att lira innebandy. Hörs!

Utan dina andetag & Life in technicolor

Alva Johansson är en av de absolut galnaste och snällaste personerna jag känner. Förutom att hon är galen och snäll är hon bäst på allt typ. Hon är grym på att simma och superbra på fotboll. Och som jag har förstått det så är hon väldigt duktig i skolan också. Hon var även med i Star 2009 och sjöng. Snacka om att ha talang för allt! Lyssna och njut av hennes framfrädanden från Star.

 


Godmorgon!

Jag ville bara säga ett varmt godmorgon till alla underbara läsare. Jag ska pallra mig iväg till skolan strax, men jag har ju inte direkt så långt. Kanske 100 meter. Men nu måste jag äta upp min frukost och klä på mig. Kraaam

Vinter

Sitter i Julias lägenhet och mumsar på några chokladbitar av den nya Marabou-chokladkakan "Vinter". Jag kan bara konstatera samma sak som alla andra - Den är varken god eller äcklig, men man äter den ändå. Rekommenderas nog inte.

Hur som helst så tränade jag för första gången på två veckor idag. Det var superroligt! :) Jag börjar verkligen trivas i laget nu. Tråkigt bara att vi inte har någon match i helgen. Men då kan jag förhoppningsvis träna fotboll på söndag istället. Och det betyder att jag får träffa Alva! Hon är saknad!

Nu måste jag skriva klart på franska uppsatsen, sen ska jag bädda ner mig i Julias bäddsoffa. Skönt att sova inne i Österby inatt faktiskt, det betyder ju att jag får sovmorgon imorgon. Vi hörs! Puss, godnatt. 

Skolfoto 2009


Jag vet att jag ser ut som en kossa, men det får ni stå ut med.

Det snöar!

Jakob frågade om vi inte kunde gå ut oc åka pulka eftersom att det snöar. Visst visst, om snön slutar smälta bort lika fort som den kommer ner borde det ju gå. 

Andreas säger

bli frisk nu

Tänk om man kunde bli det va. Men som sagt, man har ju världens snällaste kusin i alla fall.


Fattar ni poängen?

Varje gång Jesper och Jakob sitter med mig vid datorn och jag 'rullar' förbi något intressant skriker de: Ner! Ner! Men det är ju uppåt man ska. Haha.

Det känns inte bra

Jag har en klump i magen. Jag vet inte varför. Ta bort den, tack!

Allt suger utan mig

Andreas säger:
va tråkigt att du va sjuk när din snällaste kusin kom

jeniiifer säger:
ja, eller hur. fick ju inte ens fika tsm med er jue..

Andreas säger:
näe... de sög


Komihåg måndagen den 2 november

Detta är nämnligen dagen då min kära syster Julia tog sin första (och sista kanske) ridtur på Quillo. Helt frivilligt till och med! Tack syster för att du följde med ut och red, det var roligt! :)


Frågor och svar

Jag fick en liten kommentar som jag tänkte svara på.

Anonym
om Snacka om att man har en cool lillebrorsa alltså:

hej jen, jag undrar vem är det du hatar mest eller inte gillar i din klass? Jag undrar också hur får du så bra resulata på proven, hur pluggar du för att få de?

Svar: Jag hatar ingen i min klass. Hata är ett starkt ord. Och om det är så att jag inte gillar någon i min klass behåller jag det för mig själv. Angående resultaten på proven, så är jag inget underbarn. Visst, jag har bra betyg. Visst, jag har lätt för att lära mig. Men, jag pluggar hyffsat mycket också. Jag läser mycket på bussen och medans jag väntar på bussen (innan och efter träningar med mera). Fast oftast pluggar jag järnet kvällen innan, och så får man hoppas att det sitter kvar till dagen efter i alla fall.

Nu undrar jag vem den där "Anonym" är. Om du ser detta kan du väl berätta det för mig om du vågar.

 




Snacka om att man har en cool lillebrorsa alltså

Jesper sitter och läser ur Barnens bibel för mig. Men grejen är den att han kan inte läsa och han berättar om Noas ark ändå, för han är en så duktig kille att han kan den utantill. Och han kan en massa andra berättelser ur bibeln. Bland annat om Jesu födelse och Daniel i lejongropen. Han kommer få MVG i religion när han går i nian.

Underbara Alva


Det är ingen kines nere i vänstra hörnet, även om det nästan ser ut så. Det är Alva. Bättre kompis än henne får man leta efter. Och Alva, tro inte att jag skriver det här bara för att du skrev världens finaste inlägg om mig på din blogg. Jag skriver det här för att jag tycker att du är bäst. På riktigt. Jag har svårt för att skriva ner alla mina tankar. Men du är saknad. Och mycket, mycket älskad.