En tisdag som denna..

Håla i två timmar är såååååå kul. Not.

Fast egentligen är det rätt bra när man har ett matteprov (som säkerligen kommer att lämnas in blankt för min del, typ..) efter hålan, plus tre inlämningsuppgifter som ska vara klara denna vecka. Ett litet tips till alla ni andra skolmänniskor där ute; skjut inte upp plugg!

I helgen är det övernattning i kyrkan. Känner på mig att det kommer bli grymt! Med det menas: BEEEEEEE THEEEEEREEE! Har en del grejer att fixa inför den, men som tur är har jag ju en sjukskriven pojkvän så han ska noga kunna hjälpa till.

Annars har jag inte så mycket på hjärtat just nu. Ha en skön tisdag!

Äntligen lite julstämning!

VÄLKOMMEN, VARMT VÄLKOMMEN KÄRA SNÖ! Fy vad gött att du äntligen tittar förbi! Du kan väl stanna över jul i alla fall?

Julmusten är redan framme. Nu ska jag bara slå på julmusiken, sen överlever jag nog den här pluggkvällen. Annars vet ni var ni hittar mig: bland flingorna. Snöflingorna alltså.

Maskrosbarn

Igår var jag inne i storstan på föreläsning. Hade i princip inga förväntingar alls. Men ack så bra den var! Föreläsningen hette Maskrosbarn och hölls av en tjej vid namn Therese. Maskrosbarn är en organisation som är till för barn och unga med föräldrar som missbrukar eller är psykiskt sjuka. Therese själv har själv växt upp med en mamma som är både och. Så det berättade hon om. Både sin uppväxt och organisationen, som hon själv har varit med och startat. Har du möjlighet att lyssna på den någon gång - tveka inte att gå! Och du kan ju även besöka deras hemsida http://www.maskrosbarn.org. Skänka en liten slant. Bli medlem. Vad vet jag. Men nu vet du om att den existerar i alla fall. Gött!

Åhhhejåhhå va bra jag är på att blogga.

Mitt liv är så otroligt intressant att jag egentligen skulle behöva sitta framför bloggen hela dagarna och uppdatera er om mitt fullspäckade liv.

Men det har jag ju inte tid med.

Så ni får istället veta lite då och då vad jag har för mig. Typ under sånna här förhållanden - då jag egentligen borde plugga eller skriva något arbete - men hittar alla möjliga ursäkter till att slippa. Och nu, när jag även har facebookfasta fram till nästa år, kommer jag förhoppningsvis att kunna uppehålla er rätt mycket om ni möjligvis skulle råka klicka er hit någon gång.

Så. Vad har jag att berätta för er idag? JOOOO. Det är ju såaatthee jag ska ju till Kap Verde inom en snar framtid. (YEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!) Rätt nice vaaaaa? Jag vet att ni är avundsjuka, kläm fram det bara!

Aja, det var egentligen inte det jag skulle prata om. Utan det var min otroligt effektiva (och braiga!) gårdag. Jag tog både Twinrix-vaccinet inför resan, införskaffade mig ett par new bras (nya behåar, ett litet förtydligande) samt hade kvalitetstid med min fina på Barista (världens bästa fikaställe på Gränby!).

Nu ska jag inte slita på era anteckningsblock och pennor längre. Ha det fint!


Hej och hå

Höstlov. Vilket betyder jobb för en som jag. Har satt stolp hela veckan. Rätt kul. Fick dock halvdag idag, så eftermiddagen har jag ägnat åt att kika på olika förebyggande preparat man kan ge till fånghästar då min häst drabbades av det för cirkus en och en halv månad sen, och det blir inte riktigt bra. Det finns verkligen hur många olika teorier som helst om vad man ska ge och inte ge, jag blir helt snurrig. Och less. Just nu lutar det nog åt att jag provar med jäst. Om det blir bakjäst eller foderjäst har jag inte riktigt bestämt mig för än.

Aja. Råkar det vara nån hästmänniska som läser min blogg, kan den ju få ge ett litet tips.

Nu - åter till allt som ska fixas. Måste jobba matte, läsa engelska bok, packa grejer, städa, ringa lite samtal.. Och bestämma mig för om jag ska köra på bakjäst eller foderjäst.