Sagolikt.

Alltså. Måste bara säga en sak. Bröllopet var sjukt fint. Otroligt fantastiskt. Går inte att beskriva hur bra det var. Så att ni vet. HEJ


TGIF

Fredag idag igen. GRYYMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aj lööv it!

Helgen kommer att bestå av lite innebandylir ikväll, bröllop (det femte bröllopet jag går på det här året, klå den ni!) imorgon och gudstjänst och match på söndag. Plus att jag måste plugga på lite om ahimsa, moksha, samsara och såndärnt, ni vet. Hinduism och buddhism alltså. Prov på måndag.

Det är min helg i stora drag. Så ni vet. Fram med anteckingsblocken vettja!

På återseende vänner. Bless!

Ojojoj.

Nu var det visst ett tag sen igen. Jag som tänkte att jag skulle komma igång med bloggandet igen. Men så gick det med det.. Plugg, träningar, pojkvän och häst tar sin lilla tid. AJA. Nu ska jag in och käka. Höres så att säga!

TURkiskt

Alltså. Det finns verkligen inget godare än Turkisk peppar. Jag skojar inte. Ett liv utan turkisk peppar är typ inte ett liv. Typ. Jag skulle nästan kunna skriva en uppsats på 30 sidor om hur gott jag tycker att det är med turkisk peppar. Men det ska jag inte göra. Istället ska jag ta och röra lite på fläsket och förflytta mig till gitarren för lite klinkande. På återseende.

Tänkte bara säga att'hee...

...det är fredag idag, vilket innebär heeeeeeeeeeeeeeelg! :D

Liv - Död


Alltså. Jag kan knappt ens förstå det. Jag känner honom inte ens, har aldrig sett honom. Är inte ens ett Hv-fan. Men ändå kunde jag inte låta bli att fälla en tår när jag hörde om hans död. Kanske var det bara för att jag är så otroligt hormonfylld idag. Men det spelar ingen roll. Sorgligt är det i alla fall. Sänder en liten tanke till hans familj och vänner. Hoppas att de känner den.

Det är när sånt här händer som man förstår att man ska vara tacksam för det man har. En dag kan de utan förvarning vara borta.


Dags.

Kände att det kanske var på tiden att slänga upp ett inlägg igen. Inte ett så långt, bara ett vanligt litet fjuttigt inlägg.

I mitt liv händer väl inte direkt så jättemycket spännande just nu.. Skolan har börjat igen och Ludvig har börjat jobba. Syster-yster har gift sig. Jag har tagit tag i träningen igen. Mitt rum ser ut som KAOS. Jag börjar bli förkyld. Ja, det är inte så spännande som sagt.

Så för att ni ska få något spännande att läsa om lägger jag upp ett bibelord. Hämtat rätt från den välkända boken Bibeln, skarvat via mitt hjärta - till dig.

Psaltaren 38:10

Herre, Du känner min längtan,
mina suckar når fram till dig.

Ha en bra dag.