PÅSKIS

Förslag på vad man kan göra på påsklovet tas tacksamt emot.


Jag håller tummarna...

OKEJ. Nu sitter jag här på spänn.

Vill bara att det här ska lösa sig. Gör det det - då blir jag glad. Och då skriver jag om det här på bloggen sen. Gör det inte det - då blir jag otroligt besviken. Och då skriver jag antagligen om det här på bloggen ändå. 

Så'attthe.. Inom en snar framtid, då får ni veta något otroooligt spännande..

Nja. Så spännande är det inte. Men. Vi kan ju låtsas att det är det i alla fall.


Härliga helg!

Helgen har varit mycket fin. I lördags - bröllop för brorsan vilket var mycket vackert. I går - barnvälsignelse för min söta systerdotter, också hur fint som helst.

Nu är jag i alla fall hur som helst hur sliten som helst. Det är lite jobbigt att alltid behöva vara på topp.

Hursomhelst. Skola en vecka till bara, sen är det lov. Apropå lov. Min pojkvän är ledig hela lovet. HUR BRA SOM HELST. :D:D:D::D:D:D

FRRIIDAAY

Jaha. Då var det fredag. Idag ska jag kila in och träffa en god vän inne i stan - Stina. Vi ska väl la chilla och bara ha det nice. Sen blir det hem och förbereda sig inför morgondagen, då brorsan gifter sig. Hela tjocka släkten kommer ikväll också. Fullt hus alltså. Själv blir jag utknuffad ur huset. Så kan det gå.

På återseende. Hejs.

Åhå.

Galet vad jag är otaggad nu alltså. ÅHÅ. Vettesjutton hur jag ska få dagen att gå ihop. Vad ska jag välja med, vad ska jag välja bort. Plugga? - Nej det orkar man inte.

Jag vill bara hem och krypa ner under täcket.

BloggarN

Ehehe. Jag måste nog typ vara bäst på att blogga. Eller så inte.

Men för att uppdatera lite. Min pojkvän är hemma igen. Min praktik är slut. Jag är tillbaka i skolan igen. Min bror gifter sig på lördag.

Och jag är fett kär!